Magazin > VIP
42464 ogledov

Kmetija: To je resnica o Aneti in Niku

Nik Triler POP TV
Sta resničnostna zvezdnika Aneta Andollini in štirinajst let mlajši Nik Triler par?

32-letna Aneta in 18-letni Nik sta v resničnostnem šovu Kmetija postala tako tesna prijatelja, da jima številni pripisujejo tudi ljubezensko razmerje, a oba trdita, da temu ni tako. To je njuna resnica.

"Sva prijatelja in res veliko stvari počneva skupaj. Tudi trenirava, saj je Nik potreboval 'brco v rit'. Včasih greva med službenim časom na kosilo, drugače pa sem samska in bo tako tudi ostalo," je izdala Andollinijeva, ki pa stvari pušča odprte: "Nikoli ne reči nikoli, Nik je kul dečko, a je pri meni trenutno čisto druga atmosfera in drugačne težave. Mogoče, če bi bila sama, tukaj pa so še moji otroci in starostna razlika med njimi in Nikom je res majhna. Čeprav leta niso tista prva ovira. Trenutno pač iščem sebe in mu nisem zmožna dati, kar bi punca fantu morala dati. Jaz se moram postaviti na svoje noge in postati neodvisna. Drži pa, da sva se z Nikom navezala, je zelo v redu oseba in s takimi ljudmi se rada družim."

aneta andollini Magazin Aneta iz Kmetije o zlorabi: Koža poči in 'šprica' kri, tega ne moreš skriti

Če Aneta še dopušča možnosti, pa Nik pravi, da v Aneti nikoli ni videl kaj več kot zelo dobro prijateljico: "Med nama ni nič, sva prijatelja, veliko se šaliva in se imava dobro. Nikoli nisem na to tako gledal. Ker se tako dobro razumeva, naj kar ostane tako, kot je."

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.