Magazin > VIP
32405 ogledov

Zato Aneta potrebuje denar, zlomilo vam bo srce!

Aneta Andollini Osebni arhiv
Aneta se je na Kmetijo prijavila z jasnim ciljem.

Aneta Andollini pravi, da se na zlobne komentarje ne ozira, saj je veliko več takšnih, ki njeno udeležbo v šovu Kmetija podpirajo.

"Sicer pa mi je najbolj važno, da me podpirata moja otroka in da sta ponosna name. Onadva vesta, da sem notri odšla zaradi denarja, ki ga bom zaslužila za nas. Hči mi je rekla, da si, če zmagam, želi konja. In res je to prva stvar, ki jo bom kupila. Moja hči je namreč hiperkinetik (hiperkinetnični sindrom, motnja aktivnosti in pozornosti, op. a.) in odkar jaha, to nanjo resnično blagodejno vpliva. Veliko bolj je pomirjena," je razkrila Aneta, ki je odločena, da bo zmagala.

Lara Goršek Kos Magazin Lara o zaslužkih na Kmetiji

"Nisem šla zastonj čez vse to, vedela sem, zakaj sem v šovu. Res je bilo težko in psihično naporna, a sem ven prišla močnejša kot kadarkoli prej. Kar te ne ubije, te okrepi," je izdala temnolaska. Ali je s tem med vrsticami povedala, da je ena izmed finalistk? "Kot gledalci lahko spremljajo, sem za enkrat še vedno v borbi za glavno nagrado," se je spretno izmuznila našemu vprašanju.

Komentarjev 19
  • 5ab88cdfad1c39da632cc9a4d7a3774b4e76408a 11:20 14.november 2018.

    Očitno se najde podstreha, ki je občasno precej na prepihu !

  • fiston 00:52 14.november 2018.

    Kaj je to za ena novinarka Ana H. Fetih ? A to da neka potrebuje denar za konja, naj bi mi zlomilo srce ? No ja zgleda niti novinarka niti ta Aneta ne moreta najti enega konja, da bi jih ...prikaži več zastonj nabrisal. No ampak tudi to mi ne bo zlomilo srca.

  • NeAnonimni 15:39 13.november 2018.

    Še ena mirela..