Magazin > Film & Glasba & TV
13895 ogledov

Kmetija: Tekmovalci in gledalci šokirani nad Anetinin napadom na Zdenko

aneta
1/4
POP TV
“POP TV bi jo moral izključiti iz šova,” meni gledalec Kmetije. Z njim se mnogi strinjajo …

V šovu Kmetija je bilo po nominacijah napeto. Počilo je sicer že med podeljevanjem glasov. Aneta je upala, da jo bodo izbrali za prvo dvobojevalko in da bo nato v areno lahko povabila Zdenko, a so se njeni sotekmovalci odločili za Franka. Sedaj je v veliki nevarnosti Aneta.

Ko jo je voditeljica Natalija vprašala, ali si želi domov, se je oglasila Zdenka in izjavila, da je Aneta večkrat rekla, da želi ven. Aneta je znorela in sotekmovalki zabrusila, naj utihne. Zdenka je nato med njunim prepirom omenila Anetine starše in dregnila v osje gnezdo. “Če staršev ne spoštuješ, tudi drugih ne moreš,” je dejala.

Aneta ji je za te besede vrnila med kosilom. Najprej se je pritožila, da ji nihče ni pomagal, nato pa je jezo obrnila na Zdenko. “Dobro veš, kakšno otroštvo sem imela in da mi je oče umrl, ko sem bila zelo majhna, in da sem odraščala sama. Jaz bom pa tako rekla … Največja božja kazen je, da si na stara leta sam. Karma je psica. Tvoj mož je že vedel, zakaj je šel na drugi svet.”

Zdenka je po tem komentarju bridko zajokala, saj ji je mož zaradi hude bolezni pred kratkim umrl. “Pogrešam moža. Bil je tako bolan. Veš, koliko krat je rekel, kako boga boš, ko boš sama ostala. Dedi ne bi šel na drugi svet, če bi lahko zdržal in ne bi bil tako bolan.”

“Njeni scenariji so hujši kot triler. Poden,” je Anetino obnašanje pokomentirala Anna, šokiran je bil celo Nik, Anetin zaveznik. “Ne vem, kaj naj rečem. Verjamem, da je Aneto to prizadelo. Vem, da ji ni bilo prijetno, a na ta način na to odgovoriti, je podlo.”

Nad Anetinim izbruhom so bili presenečeni tudi gledalci. “Poden od babe. Verjetno poden od starša. Nič čudnega, da je samska”, “psihično nasilje, ven iz šova, to je hujše kot fizično”, “jezik ji je treba odrezati, vi pa vse to predvajate”, je le nekaj komentarjev ogorčenih oboževalcev šova.
 

Komentarjev 18
  • maresem 07:45 15.november 2018.

    Kuzla je gnoj bila in gnoj bo ostala.

  • medo.6364 16:19 14.november 2018.

    Tudi če se tekmovalci ravnajo po navodilih tudi prav,ampak vsaj malo samospoštovanja in spoštovanja do drugih ji nebi škodilo.Že resda je otrok ulice,ampak vseeno je brezobrazna ter samovšečna,in ja dela veliko sramoto Romom kot je dejal Franko da je,mislim da ...prikaži več tudi če prileze do konca pa jo bo ljdstvo vrglo ven in jo postavilo na realna tla

  • medo.6364 16:18 14.november 2018.

    Tudi če se tekTudi če se tekmovalci ravnajo po navodilih tudi prav,ampak vsaj malo samospoštovanja in spoštovanja do drugih ji nebi škodilo.Že resda je otrok ulice,ampak vsmovalci ravnajo po navodilih tudi prav,ampak vsaj malo samospoštovanja in spoštovanja do drugih ji ...prikaži več nebi škodilo.Že resda je otrok ulice,ampak vseeno je brezobrazna ter samovšečna,in ja dela veliko sramoto Romom kot je dejal Franko da je,mislim da tudi če prileze do konca pa jo bo ljdstvo vrglo ven in jo postavilo na realna tla