Magazin > Film & Glasba & TV
13300 ogledov

Kmetija: Nik ponoči zahteval dva prezervativa

Nik Triler Voyo/ zurnal24.si
Kdo je koga vabil v trojčka?

"Daj mi dva kondoma. Zame pa za Frankota. Hitr,"  je Nik sredi noči prišel v spalnico k Rusu, ki ima zalogo kondomov. Ko sta se Rus in Franko naslednji dan pogovarjala o tem, kje je gorela voda, je Franko izdal žgečkljivo dogajanje.

Priznal je, da je zvečer prišel k Niku in Aneti v sobo, saj je potreboval vzglavnik, nato pa jima je želel pustiti prostor, a je Aneta menda pripomnila, da lahko ostane in da se bo zgodilo v vsakem primeru ter ga celo povabila, da se jima lahko pridruži. Franko ni bil čisto prepričan, ali ga prijatelja vlečeta za nos ali mislita resno. A očitno je vsaj Nik mislil resno, saj je odhitel k Rusu po dvojno zaščito, zanj in za Franka.

Nik Triler Magazin Kmetija: To je resnica o Aneti in Niku

"S te strani je Nik pravi frajer. Najmlajši in edini, ki dejansko doživlja neke spolne užitke tukaj. In še to s punco, ki ne velja za slabo. V tem primeru mu lahko dam roko," ga je pohvalil Franko, ki pa ni izdal, ali se jima je pridružil ali ne. Povedal je le, da na Kmetiji še ni seksal, niti si ne želi, da pa prizna, da mu manjka. Morda pa se Franko ne bi branil Anete, glede na to, da je Nik v kamero povedal, da je vanjo zaljubljen že od Survivorja, medtem ko ji je Denis že pred šovom pisal in se "palil" nanjo, a se temnolaska na to ni odzvala.

Denis Toplak Magazin Denisa pošiljanja na pol golih fotografij obtožila znana Slovenka
 
Komentarjev 2
  • iravadi 12:07 20.november 2018.

    dva prezervativa, hahahhahahah...

Sorodne novice