Magazin > Film & Glasba & TV
23461 ogledov

V Kmetiji zasledovanje, ustrahovanje in grožnje, tekmovalka zlomljena!

Kmetija Voyo/ zurnal24.si
Gledalcem se ne sanja več, kaj se dogaja v Kmetiji.

Kod pije in kdo plača oziroma kdo laže in kdo ne? Na Kmetiji so spletke in prepiri šli tako daleč, da gledalcem, in verjetno tudi tekmovalcem, ni več jasno, kaj je res in kaj ne.

Včeraj je Anna obtožila Aneto in Nika, da sta ji ponoči sledila na stranišče, jo ustrahovala in omenjala njeno hči. "Ona je govorila, da bo boga tvoja hčerka in ne vem, kaj vse je govorila, to naj kar ona pove," je zjutraj zgroženo razlagala Anna. Nik in Aneta sta priznala, da sta ponoči res tavala naokrog, saj sta iskala izgubljena eterična olja, ki jih tekmovalci potrebujejo, da bodo lahko opravili nalogo. Prijatelja sta namreč prepričana, da jih je nekdo skril. Aneta pa je povedala, da sta med nočno iskalno akcijo pri mlinu slišala vzdihljaje, Nik pa naj bi Anno in Franka videl v Adamovem in Evinem kostumu. 

aneta, zdenka Magazin Kmetija: Takšnih sporov še ni bilo v nobeni sezoni šova
Franko, ki se zadnje dni sicer ne spušča v prepire, je ob tem vzrojil in Aneti vrgel v obraz: "Ne morem verjeti, da že zjutraj tako lažeš! Je to zaradi tega, ker te nisem pof**** v gozdu, ko si me prosila?" Aneta naj bi enako ponudbo pristavila tudi Joelu in Luki, a sama pravi, da temu ni tako: "Kdorkoli ima oči, pa ne da se hvalim, a kdorkoli me pogleda, lahko vidi, da mi ni treba nikogar prositi za to. Nimajo več idej, kar počnejo, nima smisla, skušali so me sprovocirati, ampak sem se jim začela smejati nazaj. To je največja bolečina za človeka, da ga kljub provociranju ignoriraš. In potem oni meni pravijo, da rabim psihiatrično ustanovo."

Kmetija | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si


Aneta je na koncu v kamero sicer priznala, da si je zgodbo o Franku in Anni izmislila, in sicer zato, ker naj bi Anna neprestano lagala, zato si je sočno laž dovolila tudi sama. Vse bolj pa je na Anetini strani tudi Sabina, ki pravi, da bolj kot Aneta laže Anna, ki že dva meseca "trza" na Franka. Je to res ali je Sabina le izbrala stran, za katero misli, da je zmagovalna? Ne glede na to, kako osvoražena sta namreč Aneta in Nik, zaenkrat ostajata nepremagljiva kombinacija. 

denis toplak Magazin V Kmetiji pisk za piskom: Voditeljica šokirana nad izjavami

 

 

Komentarjev 9
  • dusan112 13:54 23.november 2018.

    poden od podna.

  • motorka57 13:14 23.november 2018.

    ....glavo je treba met ,da misliš z njo,kam z drugo in bol da je še za frizerja,ni lepo in kasnej ne boli ....

  • aleonora 11:46 23.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite >>>>> www.WebJob33.Com

Sorodne novice