Magazin > Film & Glasba & TV
11655 ogledov

Tekmovalec Kmetije žrtev družinskega nasilja

Nik Triler Voyo/ zurnal24.si
Razkril svojo težko preteklost.

Nik, tekmovalec resničnostnega šova Kmetija, je v nedavni oddaji razkril, da ima za seboj težko otroštvo. S cmokom v grlu je povedal, da svojo mamo, s katero sta preživela veliko težkih trenutkov, izjemno spoštuje, očeta pa ni videl že deset let. "Slišati nočem zanj, ker je tepel mojo mami, zapadel v alkohol in grdo obnašal tudi do mene," je povedal, a dodal, da je imel zlata vrednega očima. "Zato ga imam tako rad, on me je vzel za svojega in to res zelo cenim. Skupaj z mami sta me dvignila v takega fanta, kot sem. Vzgojila sta me in pripeljala na pravo pot. Mogoče sem zato tak, da se borim do konca. To bom dokazal tudi tu, dal vse od sebe," je povedal.

Nik Triler Magazin Kmetija: To je resnica o Aneti in Niku

Prav tako pa je Nik v slabih odnosih tudi s svojo sestro, zato večkrat reče, da je edinec. "Udarila je mojo mami, se grdo obnašala do mene, ista je kot moj biološki oče. Ko je imela otroka, je prepovedala stike, zato sem mami rekel, da bom tudi jaz imel otroke, da bo lahko vse, česar ni mogla doživeti z njenimi otroki, doživela z mojimi in ona to ve," je povedal s solzami v očeh. 

Nik Triler | Avtor: Voyo/ zurnal24.si Voyo/ zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Tadej 11:15 28.november 2018.

    Mogoce pa je kriv njun predolg gobec.

  • Majazmaja 11:10 28.november 2018.

    Kaj je to zaena cmeronje? Vsak reality show, o katerem pišete, ima več ljudi, ki za svoje zavoženo odraslo (!) življenje krivijo nekoga tretjega v zgodnjem otroštvu, ki ga potem blatijo po medijih. Sami o sebi mislijo vse naj naj, ...prikaži več ampak če bi res bili, bi bili v taki oddaji? Za koga iz raznih Barov, Kmetij, Big Brotherjev, Ljubezni na kmetiji itd. sploh še slišimo? Tako, kaj pozitivnega, v smislu, da je uspel v nekem poslu, ki je kaj več kot boj za golo preživetje? Ne? Je to kaj čudnega?