Magazin > VIP
43826 ogledov

Sabina iz Kmetije besna: Od POP TV zahteva 10 tisočakov

Sabina, Ketija Voyo/zurnal24.si
Pretekli teden je iz šova Kmetija izpadla Sabina. V dvoboju je izgubila proti Denisu Toplaku.

Tekmovalka pravi, da so jo gledalci, večino so bili to njeni podporniki, opozorili, da igri nista bili pošteno izpeljani. "Ko sem si oddajo pozneje ogledala še sama, sem videla, da imajo prav. Da je do nepravilnosti prišlo med drugo igro, sem opazila že tam, a me je bolela noga in se v to nisem spuščala, ker sem se želela le še rešiti,“ je za Žurnal24 povedala Sabina in razložila, da Denis samokolnice ni sestavil do konca oziroma po pravilih, a ga nihče ni opomnil. "Mene pa so ves čas opominjali, če sem kaj naredila narobe in sem morala vsako stvar popravljati,“ je razočarana nekdanja tekmovalka šova, ki pravi, da so ji zmago vzeli iz rok, zato od POP TV zahteva odškodnino v višini 10 tisočakov. Če bo treba, bo ukrepala po sodni poti. "Tako sem besna zaradi te nepoštenosti, da sem pripravljena na vse mogoče. Počutim se prevarano, ogoljufano, ne morem iti mimo tega.“

Sabina, ki je nastopila že v dveh Kmetijah, je tako jezna, da ne bo prišla na snemanje finalne oddaje. "Ne bom prišla, niti ne pogledam več nobenega. Užaljena sem,“ je za naš portal še povedala in dodala, da je ne bomo videli več v nobenem šovu. "Nikoli več ne grem v šov, ker se spoznala, da ni poštene igre. Brez zveze, da se trudim v takšnih šovih.“

"Vse igre so bile regularne in na samem snemanju ni prišlo do nobenih nepravilnosti," pa se glasi odgovor POP TV na Sabinine obtožbe.

 

Komentarjev 13
 • Avatar Donnawasta
  Donnawasta 23:16 06.december 2018.

  Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

 • fiston 19:42 06.december 2018.

  Kaj sploh objavljate, kaj ena Sabina hoče. Kdo ji je kriv če je butasta. Saj ni nikjer slike, kako mora biti sestavljena samokolnica. Bistvo je da prepelješ. Oni Jezus Kristus Betlehem jo je pravilno sestavil, pa mu je razpadla. Ta ...prikaži več je pa držala, v bistvu je bila še bolje sestavljena za prevoz hlodov.

 • Dajana12 19:32 06.december 2018.

  Hahaha, je tolk glupa, da to ni ugotovila pri sami igri, če je tako bilo. Je morala na TV videt, oz. to so ji itak rekli drugi. Ona pa takoj..........mogoče pa uspe kak keš dobit od POP TV, haloooooo, delat pejt pa ga zasluž.