Magazin > Film & Glasba & TV
30334 ogledov

Niku iz Kmetije zagrozili z objavo opolzkega posnetka

Nik Triler Voyo/ zurnal24.si
Je Aneta s tem stavkom potrdila, da sta bila z Nikom intimna?

Na posestvo so se vrnili izpadli tekmovalci in poskrbeli za prvi resnejši spor med zaveznikoma, prijateljema, in očitno tudi ljubimcema, Aneto in Nikom . Aneta je Niku svetovala, naj se od nje malo umakne, da ga staroselci ne bodo kaznovali zaradi prijateljevanja z njo, a ni pričakovala, da Nik zaradi tega cel dan z njo ne bo spregovoril niti besede. To jo je ujezilo, zato mu je zabičala: "Ne boš več dobil za seksat, kar mulaj se, boš mogel Ksenijo iti prosit." Nika je njena užaljenost vidno prizadela, zato ji je odgovoril: "Kaj si rekla? Pa veš, da te volim (ljubim, op. a.)." Aneta pa je na to cinično pripomnila: "Da, da, kot oči luk (čebulo op. a.)."

Nik Triler Magazin Tekmovalec Kmetije žrtev družinskega nasilja

A očitnih namigovanj o njuni intimnosti, ki sta jo sicer vztrajno zanikala, s tem še ni bilo konec. Nik je v kamero povedal, da naj bi mu nekateri izpadli tekmovalci "zagrozili" s posnetkom, na katerem z Aneto seksata, a da mu je vseeno, če ga objavilo. "Pa ga pokažite. Tudi, če sva, boli me kur**," je bil užaljen Nik, ki ga je prizadelo dejstvo, da je staroselcem med njim in Aneto uspelo ustvariti prepad. Povedal je, da bo z njo držal do konca, da ima srce na pravem mestu in da mu je vseeno, če mu drugi svetujejo drugače. Joel mu je namreč povedal, da druženje z Aneto meče slabo luč tudi nanj in da zaradi tega pri gledalcih ni priljubljen.

Aneta Andollini Magazin Aneta Andollini: Je njen bivši zaprt v Švici?

Se vam zdi, da je Aneta malce prestroga, ko pravi, da jo je Nik razočaral in da je tak kot vsi ostali? Je pa Nik za Žurnal24 še enkrat zatrdil, da z Aneto nista bila intimna.

Komentarjev 2
  • silva76 13:07 06.december 2018.

    za bruhat je milo rečeno

  • migi 12:57 04.december 2018.

    za bruhat in kakat!!!!!!