Magazin > Film & Glasba & TV
32048 ogledov

Niku iz Kmetije zagrozili z objavo opolzkega posnetka

Nik Triler Voyo/ zurnal24.si
Je Aneta s tem stavkom potrdila, da sta bila z Nikom intimna?

Na posestvo so se vrnili izpadli tekmovalci in poskrbeli za prvi resnejši spor med zaveznikoma, prijateljema, in očitno tudi ljubimcema, Aneto in Nikom. Aneta je Niku svetovala, naj se od nje malo umakne, da ga staroselci ne bodo kaznovali zaradi prijateljevanja z njo, a ni pričakovala, da Nik zaradi tega cel dan z njo ne bo spregovoril niti besede. To jo je ujezilo, zato mu je zabičala: "Ne boš več dobil za seksat, kar mulaj se, boš mogel Ksenijo iti prosit." Nika je njena užaljenost vidno prizadela, zato ji je odgovoril: "Kaj si rekla? Pa veš, da te volim (ljubim, op. a.)." Aneta pa je na to cinično pripomnila: "Da, da, kot oči luk (čebulo op. a.)."

Nik Triler Magazin Tekmovalec Kmetije žrtev družinskega nasilja

A očitnih namigovanj o njuni intimnosti, ki sta jo sicer vztrajno zanikala, s tem še ni bilo konec. Nik je v kamero povedal, da naj bi mu nekateri izpadli tekmovalci "zagrozili" s posnetkom, na katerem z Aneto seksata, a da mu je vseeno, če ga objavilo. "Pa ga pokažite. Tudi, če sva, boli me kur**," je bil užaljen Nik, ki ga je prizadelo dejstvo, da je staroselcem med njim in Aneto uspelo ustvariti prepad. Povedal je, da bo z njo držal do konca, da ima srce na pravem mestu in da mu je vseeno, če mu drugi svetujejo drugače. Joel mu je namreč povedal, da druženje z Aneto meče slabo luč tudi nanj in da zaradi tega pri gledalcih ni priljubljen. 

Aneta Andollini Magazin Aneta Andollini: Je njen bivši zaprt v Švici?

Se vam zdi, da je Aneta malce prestroga, ko pravi, da jo je Nik razočaral in da je tak kot vsi ostali? Je pa Nik za Žurnal24 še enkrat zatrdil, da z Aneto nista bila intimna.

Komentarjev 2
  • silva76 13:07 06.december 2018.

    za bruhat je milo rečeno

  • migi 12:57 04.december 2018.

    za bruhat in kakat!!!!!!

Sorodne novice