Magazin > Film & Glasba & TV
7470 ogledov

Kmetija: Je Anetino in Nikovo zavezništvo zdržalo do finala?

kmetijapop POP TV
Finalisti letošnje Kmetije so ...

Finalisti letošnje Kmetije so postali – Aneta, Denis, Franko in Nik. Zadnja si je vstopnico priborila Aneta, ki je po srditem boju iz igre izločila Alexandra. Današnja oddaja je bila tudi zadnja oddaja iz sklopa 55-dnevnega bivanja na posestvu Kmetije v Prekmurju, karavana se namreč seli v Ljubljano, kjer bo v soboto, 15. decembra, ob 20. uri v živo potekal veliki finale.

Nik Triler Magazin Tekmovalec Kmetije žrtev družinskega nasilja

Za zdaj lahko izdamo, da bodo imeli v soboto tudi gledalci svoj vpliv na odločitev o zmagovalcu, saj bo na voljo telefonsko glasovanje. Tako lahko karte pošteno premešajo in vse taktike tekmovalcev lahko v trenutku zbledijo.

Bomo tudi letos dobili žensko zmagovalko, bo slavil najmlajši kmet, bo slavil kmet, ki je bil največkrat v areni, ali bomo prvič v zgodovini slovenskih televizij dobili dvakratnega zmagovalca resničnostnih šovov? Odgovor dobimo v soboto, 15. decembra.

aneta andollini Magazin Hči Anete Andollini se že šest tednov bori v bolnišnici

Še preden pa se finalisti pomerijo v epskem boju za 50.000 evrov, se bodo oboževalci lahko z njimi srečali na treh dogodkih. Prvič že v ponedeljek, 10. decembra, ob 17. uri v trgovskem centru Jager v Celju, v sredo bo srečanje v mariborskem centru Jager na Melju in v petek bodo kmetje na voljo za fotografiranje v Velenju.

Kmetija | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 3
  • Avatar vec
    vec 21:59 07.december 2018.

    In ko pridejo ven naj jih zaprejo