Magazin > VIP
6066 ogledov

Opa, Zdenka po šovu dobiva tudi takšne ponudbe

kmetijapop POP TV
Povabili so jo v še en resničnostni šov, a to še ni vse!

Zdenki Urbanc, izpadli tekmovalki šova Kmetija, se je življenje po resničnostni izkušnji obrnilo na bolje. Šov ji je pomagal pri žalovanju za nedavno preminulim soprogom, hkrati pa so se ji odprla številna nova vrata. "Poklicali so me, da bi sodelovala v MasterChefu, a sem se odločila, da je prekmalu in da se ga ne bom udeležila. Imam vikend, s katerim imam veliko dela. Imam tudi kokoši, vrt in s tem se zamotim. Vedno se najde kaj za narediti. Poleg tega pa sem po šovu dobila veliko prijateljev, s katerimi se veliko družimo. Pogosto me povabijo na kavo," je razkrila Zdenka, ki se je na Kmetiji vsakodnevno vrtela za štedilnikom, za kar so ji bili sotekmovalci zelo hvaležni. 

Kmetija Magazin V Kmetiji zasledovanje, ustrahovanje in grožnje, tekmovalka zlomljena!

Pa so med oboževalci tudi moški? "Ženske, z moškimi se ne bi družila. To poglavje sem zaključila. Na Facebooku se je našlo tudi kakšno tako povabilo, a sem jih kar blokirala. S tem se ne bi ubadala. Grem pa z veseljem na kavo z oboževalkami, ki so me spremljale na Kmetiji. Z njimi imam zelo pozitivne izkušnje in dobila sem res veliko novih prijateljic," dodaja Zdenka. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.