Magazin > VIP
6352 ogledov

"POP TV je še zelo skrivnosten“

Kmetija POP TV
Finaliste puščajo v temi.

Od petka so znani finalisti letošnje Kmetije. To so Aneta, Franko, Denis in Nik, ki jih sedaj seveda najbolj zanima, kako bo potekalo finale.

V finalnih oddajah tega šova smo namreč doživeli že marsikaj, tudi to, da so gledalci s telefonskim glasovanjem odločili, za koga je tik pred zadnjimi boji konec. Lani je POP TV presenetil finalistki z novo igro – namesto znanja v pratiki sta se morali Maja in Milena pomeriti v igri "kolo sreče“, v kateri sta morali pokazati, kako dobro poznata nekdanje tekmovalce, ki so jim pred to igro postavili ista vprašanja.

Kako bo potekala zadnja oddaja, POP TV še skriva, tudi pred finalisti, ki smo jih poklicali in jih vprašali, kako se pripravljalo na soboto, ko bo znano, kdo od njih bo domov odnesel 50 tisočakov.

"Načrtovala sem dodatne kondicijske treninge in tudi treninge za moč, pa tudi učiti sem se nameravala, a je to zaradi hčerinih zdravstvenih težav padlo v vodo, saj večino časa preživim z njo,“ je za Žurnal24 povedala Aneta in dodala, da se nikogar od svojih konkurentov ne boji. "Letos so zelo skrivnostni, tako da sploh ne vemo, kaj nas čaka. Bo glasovanje, samo boji? Sem močna punca, tako psihično kot fizično. Če bo pravici zadoščeno, imam velike možnosti,“ je samozavestna Aneta, ki bo na finale s seboj prinesla prav poseben talisman – zapestnico, ki jo je med šovom dobila od hčerke.

Franko pa nam je zaupal, da nima posebnih priprav, ampak se drži rutine, ki jo je imel že pred vstopom v šov. "Učim se pratike. Nisem še tam, kjer bi si želel biti (smeh),“ pravi simpatični Primorec, ki nobenega od sotekmovalcev ne podcenjuje. "Vsakega spoštujem. Ne vemo, kakšne bodo igre in kako bo potekalo. Mislim, da smo drug drugemu velika konkurenca.“ Franko pravi, da bo za srečo nosil obesek, ki ga je dobil od brata, a se bolj kot na nadnaravne sile zanaša nase. "Moj edini cilj je, da dam vse od sebe. Tako si tudi v primeru poraza ne bom imel česa očitati.“

Tudi Denis pravi, da nima posebnih priprav. "Čisto normalen teden. Naj čim prej mine. Za zdaj še ni živčnosti, saj sem dosegel svoje cilje. Prišel sem v finale. Že to je težko, kaj šele zmagati. To mi je zdaj uspelo drugič, kar je neverjetno. Sicer pa svoje sotekmovalce spoštujem in nikogar ne podcenjujem.“ Toplak je na finale povabil svoje navijače, za katere upa, da mu bodo prinesli srečo.

Nik pravi, da si čas do finala krajša s fitnesom in učenjem pratike. "Ničesar posebnega ne počnem. Osredotočam se na svoje življenje. Z glavo še nisem v finalu,“ je za Žurnal24 povedal 18-letnik, ki v vsakem finalistu vidi enakovrednega tekmeca. "Če bi si moral izbrati tekmeca za boj v finalu, bi bila to Aneta. Če ne zmagam jaz, naj zmaga vsaj ona,“ je še dodal.

Komentarjev 4
  • kladu 09:35 11.december 2018.

    JA TUDI MI GLEDALCI SMO V PRIČAKOVANJU,...IMAMO SVOJE FAVORITE...TO STA DENIS IN FRANKO...NORMALNA DELAVNA FANTA,ČE BI IMELI ČAROBNO PALICO BI POSLALI ANITO NA TEČAJ LEPEGA OBNAŠANJA IN PET LETNO ŠOLO O MATERINSTVU,....TA MALEGA PA BI POSLALI PRVO V BORDEL,DA BI ...prikaži več UVIDEL DA NI ALFA IN OMEGA USLUGA KI MU JO JE NUDILA ANITA SKOZI ŠOV IN ŠE V PET LETNO ŠOLANJE SAMOZAVESTI.UPAMO DA BO SREČA NAKLONJENA FRANKOTU ALI DENISU !!!!!!

  • kladu 08:38 11.december 2018.

    nbita