Magazin > VIP
31310 ogledov

Denis Toplak: "Kar se je dogajalo notri, ni bila vse resnica"

kmetija, franko bajc, denis toplak Saša Despot
Denisu Toplaku se je druga zmaga v resničnostnem šovu Kmetija za las izmuznila.

Kje se vam je zalomilo pri finalni igri?
Ne bi iskal izgovorov, Franko je bil boljši, to je to, jaz sem bil sicer že utrujen od polfinalne igre. Res je bilo naporno. Prva igra je bila jeb***. Pri drugi pa je bilo malo sreče, nekateri vozli so bili kar zategnjeni. Kako je imel Franko, pa ne moremo vedeti. 

Se vam je zdela prva igra poštena, glede na to, da je bila palica kar težka?
Palica je bila težka. Prva igra je bila bolj zahtevna, a ne toliko, da ne bi šlo skozi. Aneta je to igro sicer enkrat že imela, a sem tam jaz pokazal, da sem boljši. V finalu pa je zmagal Franko in jaz mu čestitam. 

franko bajc Franko Bajc Magazin Na to vprašanje, ki zanima vse, zmagovalec Kmetije ni odgovoril

Ste si želeli Franka v finalu?
Vseskozi sem govoril, da raje izgubim proti Franku, kot pa da grem v dvoboj z Aneto ali Pepijem, ki si tega žal nista zaslužila. V bistvu sta si zaslužila, ker sta prišla v finale, a vemo, kaj se je dogajalo na Kmetiji in kdo je vložil kaj truda. 

Tudi v finalu ste imeli zelo čustven trenutek, ko je vaš oče govoril o vaši pokojni mami. Zdi se, da vam tudi po vseh teh letih, še vedno ni lahko. 
To so malo čudna vprašanja, tega nikoli ne moraš dati skozi. Mama je mama in dokler bom živel, mi bo hudo, a življenje gre naprej. Kaj bomo, jokali in čakali? Tega več ne bo in zato greš naprej. Tako kot danes. Bil sem drugi, zelo vesel sem za to in gremo dalje.

Kateri je vaš najljubši spomin na letošnjo Kmetijo?
Najslabšega ni, najboljših pa bi lahko izpostavil kar nekaj. To, da sem prišel v finale in da sem bil superfinalist. Na posestvu pa sem vsak teden užival na tržnici, ko sotekmovalci niso vedeli, da sem tudi jaz del tekmovalcev. Užival sem v tem, ko sem se šalil z njimi. To sem jaz.

Se je to, da ste bili stari tekmovalci zopet na kupu, vi, Lara in Miha, izkazalo za dobro potezo?
Da, na koncu se je res. Tudi z Laro sva kar skupaj stopila, recimo. Tudi sedaj, ko je bila porotnica, je za zmagovalca izbrala mene. Od prejšnjega šova se je zagotovo pokazal napredek v najinem odnosu.
aneta andollini Magazin Kmetija: Tako so med finalom v jok spravili Aneto

Bi, če bi bili z Aneto na tak način v novem šovu, tudi z njo zakopali bojno sekiro?
Z Aneto nimam kaj zakopavati, kar je bilo, je bilo. Gremo naprej, jaz nje v svojem življenju ne rabim. 

Bi se odločili še za kakšen šov?
Odvisno, če bi mi ponudili dober honorar, da.

Tudi veliko osebnih "skrivnosti" je z izpostavljenostjo zopet prišlo na dan, na primer obtožbe, da dekletom pošiljate gole fotografije. Kako gledate na to?
Kar je bilo, je bilo. Kar se je dogajalo notri, ni bila vse resnica, to vsi vemo. Če ti ljudje želijo škoditi, bodo rekli marsikaj. A meni besede nič ne škodijo. Tudi to, kar je Aneta o meni govorila na Kmetiji … Ni imela kaj drugega, ali pa se je vmešavala. Saj so ljudje videli, kam to vodi. 

Kaj pa ljubezen, je naval oboževalk z izpostavljenostjo večji?
Zagotovo je, a o tem ne bi rad govoril, saj ima svojo zasebnost vsak rad zase.

No, oboževalke zagotovo zanima, ali ste zaseden?
Tega ne bi komentiral.
Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice