Magazin > VIP
12500 ogledov

Dobili smo zmagovalca šova Kmetija

finale kmetije
1/13
Saša Despot
V finalu so se za 50 tisoč evrov potegovali Franko Bajc, Denis Toplak, Nik Triler in Aneta Andollini.

Zmagovalec letošnje Kmetije je Franko Bajc.

Voditeljica šova Natalija Bratkovič je sicer takoj na začetku finala šokirala z novico, da so gledalci tisti, ki bodo prvi odločali o usodi finalistov. Tisti, ki je dobil največ glasov, je bil neposredno uvrščen v superfinale, tisti z najmanj glasovi pa je takoj izpadel.
Gledalci so odločili, da si superfinale najbolj zasluži Franko, najmanj pa Nik.

Aneta in Denis sta se za mesto v superfinalu pomerila v areni – v spretnosti. Najprej sta morala tri krogle skozi labirint prenesti do mošnjička. Ko se je ta spustil, sta prišla do ključa, ki je odprl skrinjo s palicami, s katero sta prišla do lesenih kolutov, ki sta jim morala na koncu sestaviti v pravilnem vrstnem redu, in sicer tako, da se je izpisala beseda ZMAGA. Hitrejši je bil Denis.

franko bajc | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Superfinalna igra, v kateri sta se nato pomerila Franko in Denis, se je imenovala "balon zlatnikov“. V prvem delu igre sta morala odvezati vse vozle, s katerimi je bilo privezano platno, pod katerimi se je skrivala sestavljanka. Nato sta morala na pravilen način iz sestavljanke izvleči nož, s katerim sta z ogromnih kock odstranila mrežo. Kocke sta morala nato na pravilen način sestaviti, in sicer tako, da se je pokazala slika. Šele nato sta lahko splezala nanje in predrla balon, ki je visel s stropa. Zmagal je Franko! "Nimam besed. Živim za takšne trenutke. To je res nekaj neprecenljivega. Hvala vsem. Sigurno si bom to zapomnil za vse življenje," je povedal po zmagi.

aneta andollini Magazin Kmetija: Tako so med finalom v jok spravili Aneto

 

Komentarjev 2
  • Avatar jezeran
    jezeran 22:12 15.december 2018.

    Drugače nisem gledal, tole finalno oddajo sem in vse kar me moti je voditeljica, meni osebno antipatična in grozna. Čestitke pa zmagovalcu