Magazin > VIP
14045 ogledov

Kmetija: Tako so med finalom v jok spravili Aneto

aneta andollini
Aneta Andollini je bridko zajokala že takoj na začetku finalne oddaje.

V Ljubljani danes poteka finale šova Kmetija, ki se je začel s predstavitvijo kandidatov, pri kateri so sodelovali tudi finalistovi najbližji. Kot je znano, Aneta nima dobrega odnosa s svojo mamo, zato je z velikim zanimanjem čakala, kdo bo nastopil v njenem posnetku.

POP TV je našel Anetino učiteljico iz srednje šole, gospo Bredo, ki je tekmovalko dobro spoznala in povedala, da je bila kljub težavam doma pridna učenka, ki je želela postati zobotehnik. "Draga Aneta, ne počuti se slabo, da si sprejela odločitev, ki je vznemirila druge. /.../ Si unikaten dragulj in bodi ponosna nase,“ je povedala.

Druga oseba, ki je Aneti naredila „reklamo“, pa je bila njena polsestra, ki jo je pred kratkim spoznala. Aneti je zaželela, naj zmaga in dokaže, da je močna oseba, ki si zmago zasluži. "Družina ti stoji ob strani,“ ji je še povedala.

Video predstavitev je sicer zelo ganila tudi Denisa. Spregovoril je njegov oče in dve deklici, ki ju je pazil, ko sta bili še majhni.

O prvem superfinalistu sicer odločajo gledalci s telefonskim glasovanjem. Kdo bo prvi superfinalist in kdo mora takoj domov, bomo izvedeli kmalu.

Komentarjev 1
  • kladu 09:45 16.december 2018.

    ANETA..ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ...prikaži več ha ha ha ha hapopušila si,privoščimo tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!