Magazin > VIP
53893 ogledov

Bolna hči: Zdravniki pritisnili na Aneto

Aneta Andollini Osebni arhiv
Saga z zdravjem Anetine hčerke se nadaljuje.

Po koncu snemanja šova Kmetija Aneta doma preživlja pravi resničnostni šov, ki si ga ne bi želel noben starš. Njena hči je namreč že dva meseca v bolnišnici in bo tam preživela še vsaj naslednja dva do tri mesece. "Zdravniki so malo jezni name, ker ne sodelujem z njimi. Verjamem v homeopatijo, ker delam v zdravstvu, vem, kaj je farmacija. Zdravila eno stvar pozdravijo, a povzročijo deset novih težav. Na koncu sem mogla popustiti, ker so pritisnili name, in po dveh tednih terapije to več ni isti otrok. Od zdravil je popolnoma zadeta, nima teka, čeprav je že tako drobna, kontraindikacij je veliko. Prihodnji teden bomo ponovno poskusili brez zdravil," je razkrila Aneta, ki jo konec tedna čaka boj za zmago v šovu Kmetija in nagrado, petdeset tisoč evrov. 

Alexander Bakharev Magazin Alex iz Kmetije: Sle ni potešil z Anno, temveč ....

Anetnina hči se z zdravjem sicer bori že od rojstva. "Ena težava je ta, da se ji pljučna zaklopka ne širi, kar pomeni, da organi niso ustrezno preskrbljeni s kisikom. Ima tudi prirojeno srčno napako, šum na srcu ter povečano ščitnico. Zaradi omenjenih težav zaostaja v razvoju, kar se pozna na rasti," je hčerine težave opisala letošnja finalistka šova Kmetija. 

kmetija Magazin Zaradi Poptevejeve Kmetije obsedno stanje v Celju
Komentarjev 14
  • fiston 18:51 13.december 2018.

    To je Ana H. Fetih pisala točno pred enim mesecem: "Hči mi je rekla, da si, če zmagam, želi konja. In res je to prva stvar, ki jo bom kupila. Moja hči je namreč hiperkinetik (hiperkinetnični sindrom, motnja aktivnosti in ...prikaži več pozornosti, op. a.) in odkar jaha, to nanjo resnično blagodejno vpliva." No takrat bi morala biti že mesec dni v bolnici, po tem kar piše danes. Samo nakladanje. Ja, konj bo vse pozdravil, zdravniki so nesposobni. E Ana danes ko si naštevala vse bolezni, to si pa že pozabila...

  • alen009 12:32 13.december 2018.

    Žalostno je dejstvo, da nekdo, ki je nekoč končal srednjo zdravstveno šolo, bi lastnega otroka glede na zdravstveno stanje zdravil s homeopatijo. V kolikor bi bila kombinacija uradne medicine+homeopatija bi to sprejel. Toda, glede na stanje otroka, ter kljub različnim ...prikaži več priporočilo vztrajati na alternativi...je povsem napak.

  • bina19 11:38 13.december 2018.

    Dragi komentatorji. Jaz mislim, da je Aneta dobra mama, da ima otroke rada, da pa ni imela srece v življenju, niti v ljubezni. Izbirala je napačne moške, ki so jo zaradi njene lepote izkoristili. Res je lepa ženska. Ne pluvajte ...prikaži veče po njej. Tudi ona se bori za preživetje zase in za otroke. Aneta, še naprej glavo pokonci!

Sorodne novice