Magazin > VIP
3969 ogledov

Kmetija: Sanj o 50 tisočakih je že konec za ...

aneta andollini Saša Despot
Znana superfinalista!

Danes v Ljubljani poteka finale šova Kmetija.

Voditeljica šova Natalija Bratkovič je takoj na začetku finala šokirala z novico, da so gledalci tisti, ki bodo prvi odločali o usodi finalistov. Tisti, ki je dobil največ glasov, je bil neposredno uvrščen v superfinale, tisti z najmanj glasovi pa je takoj izpadel.
V superfinale se je tako že uvrstil Franko, izpadel pa je Nik.

franko bajc | Avtor: Saša Despot Saša Despot

V boju za zmago sta tako bila še Denis in Aneta. Pomerila sta se v dvoboju, in sicer v spretnosti. Najprej sta morala tri krogle skozi labirint prenesti do mošnjička. Ko se je ta spustil, sta prišla do ključa, ki je odprl skrinjo s palicami, s katero sta prišla do lesenih kolutov, ki sta jim morala na koncu sestaviti v pravilnem vrstnem redu, in sicer tako, da se je izpisala beseda ZMAGA. Hitrejši je bil Denis.

Aneta je sicer že na začetku oddaje jokala. Več o tem TUKAJ.

 

Komentarjev 1
  • kladu 10:10 16.december 2018.

    Najbolj sem zadovoljen da je narod izločil nika,klovna in nadutega mulca,...super!Tudi Aneta je dobila kar si je zaslužila,kot sem že nekje napisal,...da bo uvidela da je treba za denar delat in ne se ganjat po šovih,ker je zaradi svoje pokvarjene ...prikaži več osebnosti bjej nagrada luna park oziroma nedosegljiva,Spoznala bo še po parih porazih v življenju da so otroci na prvem mestu in ne da jih odrine od sebe...Vsak moški ki mu je uspelo iti mimo nje se naj zahvali bogovom,ker taka pokvarjena duša najde ka