Magazin > VIP
35194 ogledov

Aneta za poraz obtožila tudi Larino mamo

kmetija, nik triler, aneta andollini Saša Despot
Aneta Andollini razkrila, kaj se je dogajalo med finalom Kmetije.

Tretjeuvrščena tekmovalka resničnostnega šova Kmetija Aneta Andollini odkrito o tem, kaj jo je v finalu tako iztirilo, da se ni bila sposobna boriti kot sicer. "Prišla sem vsa umirjena, po posnetkih, ki sem jih videla, pa sem se vsa tresla, zame je bilo to zelo čustveno in takrat mi je vse padlo dol. Poleg tega me je zelo prizadel komentar Larine mame, ki je sedela v občinstvu in me ozmerjala s hinavko, ki se smili sama sebi," trdi Aneta.  

kmetija Magazin Kmetija: To se je dogajalo, ko so kamere ugasnile

O tem, kaj se je dogajalo med občinstvom, pa je z nami spregovorila tudi Lara. "O tem nisem slišala nič, čeprav smo se z mamo in prijateljicama pogovarjale o tem, kaj se je dogajalo med občinstvom. Do nas tekmovalcev se ni slišalo nič, sem pa izvedela, da je iz občinstva prišel marsikateri komentar na račun Anete, a na to bi morala misliti prej. Vedela je, da smo v šovu 24 ur na dan pod kamerami in da gledalci vse vidijo. Izkazala se je za fejst grdega človeka, zato ne vem, zakaj se sedaj čudi in počuti užaljeno ter jezno," pravi Lara. 

Aneta meni, da igre niso bile poštene

Aneta pa je brez dlake na jeziku tudi glede izbora polfinalne in finalne igre, največ težav je menda imela zaradi pretežke palice, s katero bi žogico mogla spraviti čez poligon. "Igra se mi ni zdela fer, palica je bila tako težka, da me še danes bolijo roke in noge, da se niti na stranišče ne morem usesti. Celo Denis mi je pisal, da je tudi on v bolečinah. Palica bi mogla biti za žensko tekmovalko lažja, da bi bila igra poštena. Jaz sem sicer to igro enkrat že zmagala, a tokrat sem bila preveč nemirna, hkrati pa imam za na daleč očala, ki jih tokrat nisem imela, zato nisem imela pravega občutka za globino. A bilo je, kot mora biti. Finala zagotovo ne bi zmagala, saj ženska ne more tako kot moški dvigovati tistih 20, 30 kilogramskih kock. Po finalu je celo od Franka oče stopil do mene in mi to priznal. Moti me edino, da niso prikazali glasov, vsaj v odstotkih," še dodaja Aneta. 

kmetija, franko bajc, denis toplak Magazin Denis Toplak: "Kar se je dogajalo notri, ni bila vse resnica"
Komentarjev 8
  • migi 11:42 18.december 2018.

    Itak da bodo drugi krivi za njen poraz....zmeraj lažnivka...vedno lažnivka....Le kdo jo hoče????!!!!

  • ECKING 09:31 18.december 2018.

    hvala bogu ,da ne bo treba vec gledat te prizad.. babe!!! In pol mej takega hudica doma!!

Sorodne novice