Magazin > VIP
20659 ogledov

Bolna hči: Zdravniki popustili, obveljala Anetina odločitev

aneta andollini Saša Despot
Aneta o tem, kakšno je zdravstveno stanje njene hčerke, po odločitvi, ki jo je sprejela.

Kot smo že pisali, se hči resničnostne zvezdnice Anete Andollini zaradi številnih prirojenih napak že dobra dva meseca bori v bolnišnici. Aneta, ki je ostro nasprotovala temu, da bi zdravniki njeno hči zdravili z zdravili, je vmes popustila, a se ponovno odločila, da terapijo opustijo.

"Zdravila so bila opuščena prejšnji teden, vendar se je njeno stanje poslabšalo, tako da bom morala popustiti in pristati na zdravila. Za enkrat je brez zdravil, čez praznike gre domov, nazaj pa jo bom pripeljala le, če je ne bodo več 'filali' z zdravili, po katerih je povsem odsotna in brez življenja. Drži pa, da je z zdravili vodljiva in pripravljena na pogovor s psihologom, saj je drugače zelo trmasta in vztraja pri svojem. Zdravila ji hiperaktivnost zmanjšajo iz 150 odstotkov na 50, a je otrok po njih povsem neprepoznaven," je izdala Aneta, ki se že zelo veseli, da bo čez praznike v družbi obeh svojih otrok.

kmetija, nik triler, aneta andollini Magazin Aneta za poraz obtožila tudi Larino mamo

Pa so tudi družinske težave pripomogle k temu, da se na finalu šova Kmetija ni odrezala kot bi se lahko? "Mislim, da to ni imelo nobenega vpliva, pač, Denis je bil boljši, moška in ženska moč nista enakovredni," še dodaja. 
Nada Kmetija Magazin Gospodarica Nada spregovorila o najhujši družinski tragediji
Komentarjev 5
 • Tatjana Ha 13:18 23.december 2018.

  od šova do šova laže . za otroki ji skrbi njena mama...https://www.cosmopolitan.si/aktualno/sov-survivor-2016-spoznaj-vseh-20-tekmovalcev-foto/

 • Avatar Meganlasa
  Meganlasa 17:46 21.december 2018.

  Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

 • Charlotte_Anton 13:57 21.december 2018.

  Prejšnji mesec sem zaslužil 32497 $ z uporabo spletnega najučinkovitejšega od treh do petih ur na mojem prenosnem računalniku in to je bilo tako čisto, da po mojem mnenju nisem mogel sprejeti kot verodostojno, če prej ne rabim te spletne ...prikaži več strani. če tudi vi hočete zaslužiti to vrsto ogromnega denarja, potem pridi in postanite del nas. to internetno spletn0 strann na spletu ........... ..... >>>>>>>>> http://www.Internet43.Com