Magazin > VIP
29007 ogledov

Te plati Natalije Bratkovič gledalci v finalu niste videli

natalija bratkovič Planet TV
Da je voditeljica tako seksi, je zaslužen tudi njen fant!

Da voditeljico Kmetije Natalijo Bratkovič kamera naravnost obožuje, ni skrivnost. V finalni oddaji je Natalija v oprijeti večerni obleki pokazala svoje izklesano telo, naš fotograf pa je ujel tudi tisto, česar gledalci pred TV zasloni niso mogli videti, njeno napeto zadnjico!

kmetija Magazin Kmetija: To se je dogajalo, ko so kamere ugasnile

Nič čudnega, da je voditeljica v tako odlični formi, če je njen osebni trener kar njen fant, nekdanji svetovni prvak v kick boksu, Dejan Vajs. "Če moj fant ne bi bil moj trener, verjetno ne bi imela tako pogostih treningov, tako pa imam redni trening pet do šestkrat na teden, vmes pa še kakšen funkcionalni trening. Poleti tudi rada kolesarim, to je več ali manj to," je skromna Natalija, ki je kick boks vzljubila istočasno kot svojega fanta: "Poznala sva se že prej, leta 2013 pa je kot svetovni prvak prišel k meni na intervju, sledile so kavice, pogovori ... Vzporedno sem tudi začela trenirati boks, ker me v življenju vedno zanimajo nove stvari in ker pri kick boksu v eni uri toliko narediš za svoje telo, kot pri nobeni drugi vadbi."

Sicer pa Natalija pravi, da kot voditeljica živi svoje sanje in v tem zelo uživa, zato si želi, da bi to mesto prevzela tudi v novi sezoni Kmetije, ki na spored prihaja že drugo leto. 

kmetija | Avtor: Saša Despot Saša Despot

Komentarjev 8
  • andrej06 09:08 22.december 2018.

    Tako je ja, ki pač mamo en kup budal ki znajo obirat druge sami sebe pa ne vidijo, zazrite se v ogledala,

  • Avatar Parkerella
    Parkerella 23:41 20.december 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • 23ad2f37766171aa38825fc71230ce1c4c61263b 20:59 20.december 2018.

    Oprostite zadnjico ima dobro ko pa vidim njena gromozanska usta sploh ko se zarezi me postane strah. Pico najbrž poje v enem grizljaju skrata grozno. Sicer si ni sama kriva ampak tako je

Sorodne novice