Magazin > VIP
21457 ogledov

Gospodarica Nada spregovorila o najhujši družinski tragediji

Nada Voyo/ zurnal24.si
Čeprav je doživela nekaj najhujšega, kar mama lahko doživi, je njen vsak dan prežet s pozitivnim duhom in veseljem do življenja.

Nasmejana, prijazna, dobrosrčna, a odločna in poštena, vse to je gospodarica letošnje Kmetije Nada Zorec, ki pa pod večnim nasmehom skriva tragično zgodbo. Nada je pred šestimi leti namreč izgubila 37-letnega sina edinca.

"Vsak, ki to doživi, zase ve, da je to najhujša stvar, ki se ti lahko zgodi. Moj sin je bil edinec in po tem se res počutiš, da nimaš nikogar več. Otrok je otrok, čeprav je odrasla oseba," s tresočim glasom še danes pove Nada. Vnukov po sinu nima, saj sta se z ženo povsem posvetila karieri. "Sin je imel za ženo Angležinjo, ki je delala na križarkah, zato se za otroke nista odločila. To je bila njuna stvar," pravi Nada.

Je pa priženjeno Dolenjko življenje vseeno obdarilo z vnuki. "Od prvega moža sem se ločila, drugi, s katerim sem že 24 let, pa ima sina in dva vnučka, ki sta božanska. Rečeta mi babi, čeprav vse vesta. Fant in punčka sta, oba osnovnošolca, in imata me nadvse rada, vedno, ko se vrneta domov, je njuno prvo vprašanje: Kje je babi?"

Sicer pa Nada, ki je v vlogi gospodarice na Kmetiji nadvse uživala, upa, da bo tudi del nove sezone, ki na spored prihaja zgodaj spomladi. 

aneta andollini Magazin Kmetija: Tako so med finalom v jok spravili Aneto
Komentarjev 3
  • Avatar Wallisonta
    Wallisonta 23:45 19.december 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • Holly_Blake 16:52 19.december 2018.

    Po zapustitvi mojega prejšnjega dela pred 2 meseci, sem imel nekaj sreče, da sem izvedel o tej spletni strani, ki je bila za mene varčevanje z življenjem ... Ponujajo delovna mesta, za katere lahko ljudje delajo na spletu iz svoje ...prikaži več hiše. Moja najnovejša plača po tem, ko sem delala za njih 4 tedne, je bila za 28397 $ ... Neverjetno stvar je, da je edina stvar potrebna preprosto tipkanje in dost0pp do interneta ... Preberite vse o tem tukaj ..... >>>>>>> www.Internet43.Com

  • klincek 14:12 19.december 2018.

    In zakaj mora biti zraven na sliki majmun.

Sorodne novice