Magazin > VIP
9890 ogledov

Štiri mesece v bolnišnici: Takšno je stanje Anetine bolne hčerke

Aneta Andollini POP TV
Aneta Andollini si je prejšnji teden lahko vsaj malo oddahnila.

Po mučnih štirih mesecih, ki jih je hčerka resničnostne zvezdnice Anette Andollini preživela v bolnišnici, je družina le dočakala dan, ko so zopet združeni. To se je zgodilo prejšnji ponedeljek, ko so deklico odpustili iz bolnišnice, da je lahko uživala v počitnicah na prostem, ta teden pa je tudi ponovno začela obiskovati redni pouk. Anetina hči ima sicer številne prirojene zdravstvene težave. Prirojeno srčno napako, šum na srcu ter povečano ščitnico. Zaradi omenjenih težav zaostaja v razvoju, kar se pozna na rasti, težave pa ji povzroča tudi hiperaktivnost, je lansko leto razkrila Aneta. 

aneta andollini Aneta Magazin Vse tragične ljubezni Anete Andollini: Od samske nosečnosti do ropa

"Prejšnji teden smo uživali na počitnicah, malo v hribih, malo na smučanju, del počitnic pa sta preživela pri očetu na morju. Hčerino stanje sicer še vedno ni stabilno, po potrebi prejema zdravila dva do trikrat na dan," je povedala Aneta, ki smo jo ravno ujeli med obiskom pri tetovatorju. Temnolaska se je namreč odločila, da bo delfinčke na križu prekrila z simboli, ki imajo zanjo večji pomen.

aneta andollini Magazin Ulala, Aneta objavila povsem golo fotografijo!
Komentarjev 2
  • kladu 09:05 08.marec 2019.

    HVALA UREDNIŠTVU,NO,TA NOVICA NAS JE FULL ZANIM ALA.......A JE ŠE KEJ PODOBNEGA? za posrat,vidi se da nimate drugega dela....

Sorodne novice