Magazin > VIP
5968 ogledov

Aneta Andollini obupala nad moškimi, sedaj išče žensko

Aneta Andollini POP TV
Še vedno samska resničnostna zvezdnica, priznala, da moškega zase še ni našla.

Postavna Aneta Andollini, ki smo jo lahko spremljali v resničnostnih šovih Survivor in Kmetija je že nekaj časa samska, kljub svojem zavidljivem stasu. "Še vedno nimam nobenega in to mi je super, nobenega bremena. Kolegi me vabijo naokoli in opazijo, da sem spet vesela in sproščena. Nihče mi ne teži, kje sem in s kom sem," pravi Aneta, ki pa je nad današnjo izbiro moških kar malo razočarana. 

"Realno, danes so moški katastrofa, to so vsi mamini sinčki. Ne znajo se obrniti, noben ne bi nič delal, vsi pa bi imeli milijone. Potem pa dobijo močno žensko kot sem jaz in je vse narobe, ker me ne morejo podrediti, ker sem karakterno in finančno močnejša in potem se te fantki izgubijo. Ne rabim moškega, da mu bom prala gate in en krožnik več pomivala. Jaz v življenju imam vse, kar rabim. Imam otroke, imam hišo, služim svoj denar. Mogoče bom presedlala na ženske in si poiskala žensko. Tip mora imeti 100 kil in več, če jih imam jaz 73, da bo on objel mene, ne jaz njega. Pri ženski pa bom jaz tista, ki jo bom objela (ha, ha)," se pošali Aneta.

Razočarana pa je tako nad mlajšimi, kot tudi starejšimi moškimi: "To ne pelje nikamor, fantje so stari 25 let, pa imajo vsi večji trebuh od mene, katastrofa. Starejši me pa sploh ne mikajo, nikoli več ne bi imela deset let starejšega. Počutim se mlado in se enostavno ne znajdem med „ta starimi“, sem preveč energična, oni bi radi bili doma, jaz pa sem neprestano v pogonu. Doma se le, ko spim in ko se tuširam. Jaz potrebujem nekoga, ki me bo še dvignil ali pa vsaj dohajal. Danes pa so vsi na steroidih, viagri, pohajo (kadijo travo op. a.). Ni deca, poznam sicer enega, res ogromen, hud tip, mlad, a ko odpre usta je kmet, sem mu rekla naj bo kar tiho in da ga bom samo gledala (ha, ha). Tip mora biti črn, visok in naraven, da ga jaz opazim. Jaz sem razočarana, morda pa imam previsoke zahteve. Trenutno ga ne rabim, tam čez ene pet let, ko bodo otroci odrasli, da bova skupaj hodila naokoli. Do takrat pa si prav želim, da ne bi bilo nobenega. Tudi otroka sta zelo pametna in ne želim si, da bi se jaz znašla vmes. Najbolj pomembno mi je, da se posvečam njima in da sta srečna. Da me doma pričakata in me objameta, to je meni tako lepo. Kaj več še rabim?"

Komentarjev 5
 • Avatar Dakota_Andrade
  Dakota_Andrade 18:50 15.julij 2019.

  Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahko sčasoma še večji. več tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.cashclub5.com

 • Taščica 16:24 15.julij 2019.

  Računalničarji bi rekli, da je Aneta kot MS DOS. Včasih so jo vsi imeli, zdaj pa je nobeden noče.

 • Janez_53 08:58 15.julij 2019.

  Ana H.Fetih, koliko pa dobite za tako pogosto pisanje o Aneti? Kaj ko bi poskusili vsaj dvakrat na dan kaj napisati o tej "pomembni in slavni" osebi?

Sorodne novice