Magazin > Lepota & telo
23998 ogledov

Uff, kar je Aneta iz svoje "ta zadnje" naredila v enem mesecu, kapo dol!

Aneta Andollini POP-TV-2
Dokazala je, da se s trdno voljo in disciplino že v enem mesecu lahko doseže vidne rezultate.

Aneta Andollini je na Instagramu pokazala, kako popolno ji je uspelo oblikovati svojo zadnjico v zgolj enem mescu, nam pa je tudi izdala recept za tako zavidljivo postavo. "Kot bivša študentka Fakultete za šport že razmišljam malo, ali bi šla nazaj v osebno trenerstvo, zato sem tudi objavila fotografijo, da se vidi, kaj se da s postavo narediti v zgolj mesecu dni. Jem vse, kar mi paše in kadar mi paše, celo preveč. Hrane si nikoli nisem omejevala, saj ne veš, kaj pride v življenju, kakšna bolezen in je takrat pa res potrebno se odrekati, tako da ne vidim smisla v tem, da bi se že sedaj. Moj prepričanje je, da mora telo dobiti vsega po malo," je pokomentirala, ali si pri preoblikovanju postave pomaga tudi s pravilno prehrano.

To pa je režim, ki se ga drži in s katerim je dosegla tako lepo oblikovano zadnjico: "Sama grem v fitnes vsaj trikrat tedensko, včasih tudi dvakrat na dan, če imam čas in voljo. To je moj izpušni ventil, to delam za dobro počutje in ne zato, ker me skrbi, kako bom videti. Enkrat tedensko sem fitnesu dodala tudi vadbo z elektrodami, raje kot teči, pa se odpravim na kolo, saj s tekom izgubim kilogram tam, kjer nočem, v obraz in prsi. Najbolj pogosto tako delam vaje z lastno težo in utežmi, kardia je zelo malo, le pri ogrevanju."

Aneta Andollini Magazin Štiri mesece v bolnišnici: Takšno je stanje Anetine bolne hčerke

Aneta Andollini | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Komentarjev 11
  • Eddie 21:41 16.april 2019.

    Na tole "super oh in sploh rit" bo verjetno padel nek inteligenten dedec, ki ji bo izpraznil stanovanje in prodal njen avto... Sram me je že zardi dejstva ,da vem te stvari, kaj šele, da sem v njeni koži.

  • Snežinko 12:34 16.april 2019.

    Ja, kapo dol. Problem je, ker gredo te kile v enem TEDNU nazaj, če ni omenjene volje in zagona.

  • Avatar jezeran
    jezeran 09:34 16.april 2019.

    kaj ji to pomaga če je glava prazna

Sorodne novice