Magazin > VIP
105822 ogledov

Aneta Andollini se je zredila za 13 kg, tako je videti danes ...

Aneta Andollini POP-TV-2
Uff, z dodatnimi kilami je še bolj seksi!

Čeprav je bila resničnostna zvezdnica Aneta Andollini celo življenje športnica, je delo pozno v noč in nepravilna prehrana terjalo svoj davek. Zaupala nam je, da je pridobila 13 kilogramov, a je še vedno videti hudo zapeljivo, sploh tistim, ki obožujejo obline.

"Veliko delam, ker so dopusti in so dekleta na dopustu, včasih tudi zadihati nimam časa. Delam v strežbi v prijateljičinem lokalu. Zaradi dela v poznih večernih urah, premalo spanca in nepravilne prehrane sem se zredila za kar 13 kilogramov, zato bom ponovno začela s treningi, če bo čas, vsak dan. Ker sem bila celo življenje športnica, kilograme zgubim v štirinajstih dneh, če se pravilno prehranjujem in pridno treniram. Ko sem oblečena se odvečnih kilogramov sicer ne opazi, a se jaz ne počutim dobro. Prej sem bila kot žogica, vendar mi je trebuh po dveh dnevih brez kruha, sladkarij in alkohola že splahnel," je zaupala Aneta.

A zvezdnica si je obljubila, da se bo vzela v roke in da se spozabila ne bo niti med dopustom. "Kolegi so me povabili na morje v Portorož, vendar sem rekla brez pijače, ker ne pijem več. Alkohol svoje nanese, tudi, če je samo en kozarček, kalorije se naberejo. Tako da jaz sedaj zjutraj spijem jogurt in vodo ter se odpravim na kardio trening," še dodaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aneta (@aneta_andollini) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aneta (@aneta_andollini) on

Komentarjev 16
  • goran27 22:34 13.julij 2019.

    kurba bila i kurba biče veča prasica naduvana da bi jo bar nešče tak nategno ka bi ji mozek ven pogledno .

  • nizakej 20:03 12.julij 2019.

    Men je pa bejba kul, sploh ko vem, da ga rada faše v rit...

  • sam50 14:03 12.julij 2019.

    Po poti La Toye....

Sorodne novice