Magazin > VIP
7219 ogledov

Katarina in Nik: Barovka razkrila, ali jo razlika v letih moti

nik triler, katarina starina Instagram
Hčerka znane političarke ljubi veliko mlajšega resničnostnega zvezdnika …

Katarina Kosem, hčerka nekdanje političarke Andrijane Starina Kosem in tekmovalka šova Bar na Planet TV ter Pop tv-jev resničnostni zvezdnik Nik Triler, ki je tekmoval v zadnji sezoni šova Kmetija, sta par že skoraj pol leta, kot nam je zaupala Katarina. Med golobčkoma je sedem let starostne razlike, Nik bo novembra namreč dopolnil 20 let, Katarina pa 27, a slednja pravi, da na to niti pomisli ne več.

"Spoznala sva se ljubljanskem v lokalu, v katerem delam. Z enim izmed Barovcev sta prišla k meni na kavo. Lahko bi rekli, da je bila ljubezen na prvi pogled, saj sva, odkar sva se spoznala, neločljiva," nam je zaupala Katarina in razkrila, ali jo starostna razlika med njima kaj moti: "Nik je sedem let mlajši. Čisto na začetku mi to ni dalo miru. Vem, da je razlika velika, poleg tega sem starejša jaz in ne on. A čim sva se začela družiti, sem na to pozabila, ker je za svoja leta zelo zrel. Če ne bi vedela, koliko je star, nikoli ne bi rekla, da je mlajši, tako zelo sva na isti valovni dolžini."

Golobčka sta si počitnice privoščila pri Katarininih starših v Izoli, načrtujeta pa še kakšen romantični pobeg, čeprav sta oba polno zaposlena. V jeseni pa bosta skupaj praznovala tudi rojstni dan: "Oba sva škorpijona, novembra bo Nik 20, jaz 27. Predvidevam, da bova praznovanje organizirala skupaj, ker sva tako blizu, a se o tem še nisva pogovarjala."

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
  • marsal 11:15 27.avgust 2019.

    dobr in veliko jo špona , zato je trenutno zadovoljna !

Sorodne novice