Magazin > VIP
77047 ogledov

Hči našega nekdanjega politika prekinila zvezo s fantom, ki je priznal rop banke

Anja Jenko Marko Delbello Ocepek
Konec ljubezni …

Nekdanje playboyevo dekle, danes model in spletna vplivnica Anja Jenko, hči Janka Jenka, se je razšla s partnerjem Mariom Pejčićem, s katerim imata tudi sina Liama. Po štirih letih zveze sta se odločila, da se sporazumno razideta, nam je potrdila lepotica, ki se je pred kratkim skupaj s tri leta starim sinom preselila na svoje.

Mario je veliko prahu sicer dvignil leta 2019, ko je na sodišču priznal rop banke v Cerkljah, ki ga je izvršil marca 2017, zanikal pa dva bančna ropa v Ljubljani, ki mu jih je takrat očitala okrožna državna tožilka Sabina Perko, kot je poročal Gorenjski glas. Pejčić se je v medijih znašel tudi te dni, saj je po poročanju Pop TV-ja tesen prijatelj z mladimi podjetniki, Alanom Amadejem Eferlom, Klemenom Nicolettijem in Luko Lahom, ki so državi dobavili hitre antigenskime teste. Mario se trenutno menda z njimi zabava na Jukatanu. Jenkova je na Instagramu še poudarila, da se s to družbo ne druži in da z nobenim izmed njih ni v nikakršnem razmerju. 

Matej Pejčič, Anja Jenko | Avtor: Andraž Anželjc Andraž Anželjc

Komentarjev 6
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:04 26.januar 2021.

    Pa sej njenemu fotru je verjetno vseeno, če ima v familji roparja. Saj je javno povedal, da je posodil denar sdsovskim prevarantom za nakup hitrih testov. Verjetno je z provizijo hčeri stanovanje kupil.

  • romy 16:21 07.januar 2021.

    In kaj ima prava ljubezen z ropom? Če pa ne bi bilo denarja,pa po moje tudi ljubezni ne bi bilo...kura.

  • Avatar Emma_Campbell
    Emma_Campbell 13:57 07.januar 2021.

    Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro od doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno. Za več podrobnosti .... ➤➤➤➤ ➤ LovesMeetx.Com

Sorodne novice