Magazin > VIP
41036 ogledov

Znane Slovenke: Nekoč so jim rekli starlete, danes se sladko smejijo one

Katarina Benček Marko Delbello Ocepek
Nekatere znane slovenske lepotice imajo danes uspešne kariere, tudi v tujini, in živijo na veliki nogi. In ne, to jim niso omogočili "sponzorji", temveč so za svoj uspeh zaslužne same.

Katarino Benček je med zvezde izstrelilo tekmovanje za Miss Hawaiian Tropic, po tem je v medijih delala kot novinarka in voditeljica ter vodila ekipo hostes Diamantke, kasneje pa se je odločila za samostojno poslovno pot in odprla prodajalno z oblačili Urbani obešalnik. Kljub uspehom je trgovino po nekaj letih zaprla in se preselila na Bali. Pred dobrim letom se je zaradi ljubezni vrnila v Sloveniji, kjer se danes ukvarja s spletnim marketingom, je uspešna spletna vplivnica, izdala pa je tudi knjigo. 

Katarina Benček | Avtor: Marko Delbello Ocepek Marko Delbello Ocepek

Doroteja Premužič se je v medijih začela pojavljati kot Playboyeva zajčica in skupaj s Katarino Benček kmalu ustanovila skupino hostes Diamantke. Kasneje se je uveljavila kot vrhunska umetnica ličenja, ki je svoje znanje prenašala tudi na druge in celo ustvarila svojo linijo umetnih trepalnic. Danes dela v Londonu in je menedžerka ene izmed bolj uspešnih estetskih klinik. 

Doroteja Premužič | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

Anja Jenko, hči nekdanjega politika in gospodarstvenika Janka Jenka, je bila nekoč redna obiskovalka domačih družabnih dogodkov, kasneje pa je svoj atraktiven videz unovčila kot Playboyeva zajčica in kot Playboyevo dekle z naslovnice. Tudi ona je vodila skupino hostes, še vedno dela kot model, hkrati pa ima zavidljivo bazo sledilcev in se je tako uveljavila tudi kot spletna vplivnica.

Anja Jenko | Avtor: Instagram Instagram

Denise Dame je Slovenija spoznala kot vlogerko, ki ljubi Gucci, bogate moške, alkohol in plastične operacije. Denise sicer dela kot model in živi v Londonu, kjer je že sodelovala tudi na tamkajšnjem tednu mode. Danes denar služi tudi na različnih spletnih platformah, ki ponujajo mehke erotične vsebine, med njimi na primer Only Fans. 

Denise Dame | Avtor: Facebook Facebook

Ula Šemole, nekdanja plesalka, model in playboyevo dekle, ki je nekoč delala kot organizatorka dogodkov v priljubljenem ljubljanskem klubu Cirkus, danes živi na Baliju in je lastnica znamke No sugar added. Na Instagramu ima že več kot 100 tisoč sledilcev, sodelovala pa je tudi z znanim hedonističnim milijonarjem in kraljem Instagrama Danom Blizerianom

ula šemole | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 10
  • Ice1976 23:32 09.oktober 2020.

    Ehhh...malo belega, noge na-razen in pade 500-ka. Videno na lastne oči. NIč narobe, prostitucija je že od nekdaj, samo danes so v modi bolj fancy besede - influencer aka spletni marketingar. Sicer pa sem jih imel priložnost nekaj od teh ...prikaži več spoznati v živo na kakšni izmed privat zabav in ja, zgledajo ZELO dobro. NIso pa wife material:))

  • Avatar vec
    vec 21:53 03.oktober 2020.

    vse na slikah so dejansko grde k prasice, obraze nekak čudne, vse neki plastične, dejansko kot bi se z namenom dale operirat in postale kante za spraznit, ma grem stavit da tudi za to težko najdejo koga, kdo pa upa ...prikaži več tole nataknit, da jo pol dobi na grbo za lep čas ker bo plačeval alimente, te ženske so že OUT iz lige, ker ne morejo več posegati po kakih bogatih mladih fantičkih.

  • Avatar Leon
    Leon 15:56 03.oktober 2020.

    Nekoč hostese so bile očem in telesu željene osebe ............danes poznamo samo politično prostituiranje vseh spolov .

Sorodne novice