Magazin > VIP
9061 ogledov

Vroča afera? To o bratu Lepe afne trdi znana Slovenka

Lepa Afna Instagram
Menda ji je pošiljal lažne erotične fotografije …

Naša razvpita YouTube zvezdnica, manekenka in pevka Denise Dame je v svoji zadnji objavi razkrila, kako naj bi se na spletu zapletla z mlajšim bratom druge spletne vplivnice, priljubljene Lepe afne oziroma Lee Filipovič, s katero sicer ni v najlepših odnosih, kot je povedala sama.

Denise je v objavi razkrila, da sta si z mladim in postavnim Žanom menda dopisovala in si pošiljala zelo nazorne fotografije, dokler je ni razjezil s fotografijami moških spolnih organov, ki pa niso bile njegove. Denise je razkrila, da se je želela z njim celo dobiti in spustiti v vročo afero, a da jo je s tem dejanjem tako razjezil, da se mu ni več javila. V videu je pokazala celo njegova sporočila in mu za konec zabrusila: "Jaz nisem tvoja sestra, ki je v svojem celem življenju videla le en penis, jaz sem penisalna gurmanka. Čav bav mjav, ne piši mi več." 

Lea pa se na Denisine obtožbe verjetno ne ozira prav veliko, saj je ravnokar izdala novo šolsko kolekcijo, ki je že prava uspešnica, in trenutno z dragim uživa poletje v luksuznih hotelih po Sloveniji in Hrvaški. 

Komentarjev 2
Sorodne novice