Magazin > VIP
14550 ogledov

Foto: Se je znana Slovenka na skrivaj poročila?

Katarina Benček
1/5
Marko Delbello Ocepek
Skrivnostna zabava v belem, je bilo to poročno slavje?

Bele obleke, prekrasna dekoracija, rože, baloni, dve torti … Je spletna vplivnica, pisateljica in podjetnica Katarina Benček rekla "da"? "Ni bila poroka, čeprav je bilo skoraj videti kot poroka. Obožujem na veliko praznovati, saj nikoli ne veš, kaj te čaka jutri. Hvala vsem, ki ste prišli na moje praznovanje," je zapisala na Facebooku in objavila prekrasne fotografije s svoje rojstnodnevne zabave. Dopolnila je 34. let, med povabljenci pa so bili tudi znani obrazi, kot sta lepotici Tina Gaber in Doroteja Premužič.

"Zamisel je bila moja, nato pa je Hiša Vizij uresničila moje želje," je zaupala Benčkova, njeni gostje pa so imeli tudi tako imenovan dress code in so zato vsi prišli oblečeni v belo. Družba se je zabavala v ljubljanskem lokalu Boschtiz, Katarini pa je prekrasno obleko iz perja za to priložnost oblikoval David Hojnik. Lepotico so prijatelji razveselili tudi z darili, ki so povezani z njenim delom. Njen dragi, Marko Pavlovič, ji je tako podaril opremo, s katero bo lahko fotografirala pod vodo. 

Komentarjev 3
  • moder 16:24 30.september 2020.

    Sem vedel, da se obrtnic z najstarejšo panogo ne oženi...

  • Snežinko 11:28 30.september 2020.

    Spet ena “spletna vplivnica”? Le na koga ona “vpliva”? Sama nase že mogoče, potem se pa počasi neha... veš, Ana: ni vsak, ki ima 5 minut časa za pisanje svojega bloga kar takoj “spletni vplivnik”.

Sorodne novice