Magazin > VIP
37583 ogledov

Kako dragoceno darilo je Rebeka Dremelj dobila za 40 let!

Rebeka Dremelj Instagram
Uauuu, kako čudovite prijateljice … To morate videti!

Pevka, podjetnica, dobrodelnica in spletna vplivnica Rebeka Dremelj je 25. julija dopolnila 40 let. Svoje najboljše prijatelje je presenetila z zabavo, a verjetno ni pričakovala, kako zelo jo bodo presenetile njene prijateljice. Dekleta so ji namreč posnel čisto pravi videospot za skladbo, ki je prava oda Rebeki. Seveda pevka ob tem ni ostala ravnodušna in prekrasno presenečenje delila tudi s svojimi sledilci. 

"Počasi sestavljam kocke svojega rojstnega dne. Sem se spravila pisati blog, pa se vsakič vmes razjokam, tako da bo, počasi. Tole je eno od presenečenj, ki so mi ga pripravile moje MAME V AKCIJI ( tako smo poimenovale skupino na viberju). Spoznale smo se v vrtcu, ko je Šajana imela dve leti. Od takrat naprej se družimo redno, ko katera rabi malo odmora. No, to je vsaj 7x na leto, glede na to, da nas je 7. Veliko smo že skupaj doživele, veliko se smejale, tudi kdaj zajokale. In ko smo ravno pri joku, ko so mi tole zavrteli na moji zabavi, sem tako jokala kot dež. Zraven umirala od smeha. Mah, en vrtiljak čustev. Poslušajte pesem, poglejte, kako so nore. Uau. In še enkrat uau! Hvala vam drage moje MAME, vesela sem, da vas imam. To darilo bo ostalo za vedno! In kaj hudiča je na svetu lahko lepšega, kot to, da imaš ob sebi ljudi, za katere veš, da jim je mar. Klicati so morale moje glasbenike (mimogrede Robi, Luka, Primož, Anja, Jan, Samo), jih prepričati da so uglasbili njihovo besedilo, posneti v studiu, posneti spot, zmontirati spot in se ob tem še zabavati. Jao, jaz vem, koliko dela je vloženega v to, zato HVALA VAM ni dovolj. Se bo Dremljca že še kdaj oddolžila. Rada vas imam! RES," je Rebeka zapisala na Instagramu in objavila refren skladbe: "Ti si nepremagljiva, Rebeka res si prava diva, zanesljiva, nepogrešljiva, naša Dremljca! Če ti kdo pije kri, se Bohorc v tebi prebudi, zanesljiva, nepogrešljiva, naša Dremljca!"

Skladbi lahko prisluhnete spodaj. Vse najboljše, Rebeka!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Počasi sestavljam kocke svojega rojstnega dne. Sem se spravila pisati blog, pa se vsakič vmes razjokam, tako da bo-počasi:-) Tole je eno od presenečenj, ki so mi ga pripravile moje MAME V AKCIJI. ( tako smo poimenovale skupino na viberju) :-) Spoznale smo se v vrtcu, ko je Šajana imela dve leti. Od takrat naprej se družimo redno, ko katera rabi malo odmora. No, to je vsaj 7x na leto, glede na to, da nas je 7.:-) Veliko smo že skupaj doživele, veliko se smejale, tudi kdaj zajokale. In ko smo ravno pri joku- ko so mi tole zavrteli na moji zabavi, sem tako jokala kot dež. Zraven umirala od smeha. Mah, en vrtiljak čustev. Poslušajte pesem, poglejte kako so nore. Wau. In še enkrat wau! Hvala vam drage moje MAME, vesela sem, da vas imam. To darilo bo ostalo za vedno! In kaj hudiča je na svetu lahko lepšega, kot to, da imaš ob sebi ljudi, za katere veš, da jim je mar. Klicati so morale moje glasbenike( mimogrede Robi, Luka, Primož, Anja,Jan, Samo) jih prepričati da so uglasbili njihovo besedilo, posneti v studiu, posneti spot, zmontirati spot in se ob tem še zabavati. Jao, jaz vem, koliko dela je vloženega v to, zato HVALA VAM ni dovolj. Se bo Dremljca že še kdaj oddolžila:-) Rada vas imam! RES! "Ti si nepremagljiva, Rebeka res si prava diva, zanesljiva, nepogrešljiva, naša Dremljca! Če ti kdo pije kri, se Bohorc v tebi prebudi, zanesljiva, nepogrešljiva, naša Dremljca!" Hahaha.

A post shared by Rebeka Dremelj (@rebekadremelj) on

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro.


 

Komentarjev 4
  • Avatar Lattitessa
    Lattitessa 00:46 29.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

  • gregor51 09:20 28.julij 2020.

    butara samopromotična

Sorodne novice