Magazin > VIP
16099 ogledov

Karantena: Prepoznate znano Slovenko?

rebeka dremelj Instagram
Njen video je mnoge navdihnil k spremembi.

Zaradi te karantene in dela od doma mnogi niti ne vedo, kateri dan v tednu je. Starši imajo poleg vseh drugih skrbi še dodatno delo z otroki, saj so šole in vrtci zaprti, zato so neurejeni lasje verjetno njihova zadnja skrb. A pri Rebeki Dremelj je bilo včeraj drugače ...

"Hahaha. Drage dame! Vedno imamo dve možnosti! Na nas pa je, katero bomo izbrale. Lahko zgledamo kot prva JAZ, lahko pa zgledamo kot druga JAZ! Oziroma  seveda še boljše. Če se v tem trenutku lahko primerjate s ta prvo Rebeko, potem hitro vzemite krtačo v roke, se počešite in namesto raztegnjene pižame ( če že greste v pižamo seveda)  navlecite danes najlepšo, ki jo imate, in se zavedajte, da ne glede na to, kako zelo ste utrujene, naveličane in imate dovolj vsega, ste lahko zase in za svoje najbližje vedno daleč najlepša ženska naokoli!“ je zapisala ob videu in navdušila sledilke. 

Naša priljubljena pevka, ki med karanteno sicer ne počiva, posnela je novo pesem in celo spot, je s tem pozivom mnoge navdihnila. "Točno to "brco" sem danes rabila. Top!! Hvala. Grem poiskat ta boljšo pižamo,“ je zapisala komentatorka. 

S to objavo je navdušila tudi mamo Luke Dončića, Mirjam Poterbin, s katero sta že dolga leta prijateljici. 

Komentarjev 1
  • Ender3 12:13 01.maj 2020.

    Estradna koza,ki se rada nastavlja....medijem. Naj gre malo na uk k D.Murku on te stvari obvlada.