Magazin > VIP
39566 ogledov

Rebeka Dremelj upala, da se bosta z možem spet videla

Rebeka Dremelj MMC RTV SLO
Naša pevka pravi, da se je spremenila.

Pred petimi leti je odjeknila vest, da je naša priljubljena pevka zbolela za rakom na ščitnici. Prvega aprila 2015 so jo operirali. Peto obletnico te preizkušnje je Rebeka obeležila z zapisom na Facebooku.

"Danes piham svojo peto svečko! Pustimo to, da jih bom čez slabe tri mesece pihala 40, ampak mi ta peta danes absolutno pomeni več. Pomeni mi zmago nad samo seboj! Natanko 5 let nazaj, na današnji dan, 1. aprila, sem zjutraj ob 7.00 svojemu možu na Golniku rekla adijo, se vidiva. In upala, da se bova videla res. Doma naju je čakala še ne 3 letna hči. Hvala Bogu je anestezija prijela takoj, da niti nisem imela veliko časa za razmišljati. Dolgo časa me ni bilo iz operacijske, pravi mož. Jaz ne vem. Vem samo, da so bile moje prve besede, ko sem se začela prebujati " I like to move it, move it". Vsi so se smejali. Tudi jaz se danes. Ampak hej, moja podzavest je že očitno vedela, da bom še veliko "muvala" okoli,“ je Rebeka zapisala na Facebooku.

Pevka pravi, da jo je bolezen spremenila. Iz svojega življenja je odrezala vse in vsakogar, ki ji  je kradel energijo. Pravi, da je zrasla in da se je začela zavedati, kaj resnično šteje. Na to se spomni tudi sedaj, ko so zaradi koronavirusa izredne razmere.

"In danes dragi moji smo vsi na veliki preizkušnji. Bomo odšli iz te bitke kot zmagovalci? Takrat sem vedela sama zase, da bom zmagala. In vem tudi danes! Bomo! Odšli bomo iz te bitke močnejši, modrejši, pozornejši drug do drugega, bolj razumevajoči, bolj razgledani, (no, vsaj nekateri), bolj spoštljivi in, no, tudi malo debelejši. Ne pozabimo, da poleg korone, ki nam je vzela vso pozornost, še vedno obstajajo ljudje, ki bijejo bitke sami s seboj, veliko hujše bitke, kot sem jo jaz pred petimi leti. Ne pozabimo tega. Držimo pesti za njih in že zaradi njih bodimo odgovorni, kajti vse to so mame, očetje, tete, strici, bratje, sestre.“

Komentarjev 6
  • viktorh 19:52 04.april 2020.

    Pa kaj, kurac, hoče povedati? A bo pela, delala perfume ali guncala afne?

  • jerneja45 10:00 04.april 2020.

    Bravo Rebeka! Super, da si obdržala borbenost in voljo do ozdravitve. Naj ostane tako, kot je. Spodbuda tudi z moje strani. 👍

  • Zdravko Lajh 18:29 03.april 2020.

    kakšno vezo pa imajo z Rebeko te spletne strani za zmenke?