Magazin > VIP
4021 ogledov

Korona počitniške načrte prekrižala tudi znanim Slovencem

ana klašnja Instagram
Namesto v tropske kraje, na Hrvaško in po Sloveniji. Tako bodo letošnji dopust prilagodili znani Slovenci in Slovenke ...

Ana Klašnja: Nekoč v trope, danes na Hrvaško

Počitniške načrte balerine Ane Klašnja ni spremenila korona, pač pa družina. Pravi, da je nekoč poletja preživljala v njej ljubi Aziji, Mehiki, v tropskih krajih, s partnerjem, koreografom in plesalcem Miho Krušičem, pa sta odkrivala tudi Južno afriško republiko in Tenerife. Počitniške načrte pa sta spremenila, ko sta postala starša. Danes jih z avtodomom preživljata na hrvaški obali, kamor se bodo za en mesec, če bodo razmere dopuščale, odpravili tudi letos. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finnaly SUMMER ☀️💛 #summer #summer2020 . . @optika.feliks I'm crazy for those glasses Miu-Miu #miumiu #sunglasses #optikafeliks @miumiu

A post shared by Ana Klasnja (@anaklasnja) on

Katarina Benček: Dela na dopustu, počiva doma

Popotnica, podjetnica in spletna vplivnica Katarina Benček je prepotovala že pol sveta. Živela je v ZDA in v Indoneziji, a se je pred slabim letom zaradi ljubezni vrnila v Slovenijo. Letos pa sta s fantom svoje popotniške načrte prilagodila zaradi korone. "Načrtov ravno zaradi korone nisem delala, jaz karte tudi sicer kupim zadnji trenutek. Trenutno s fantom potujeva po Hrvaški in imava delavni dopust, saj vsake dva dni svojim sledilcem predstavim nov hotel. To pomeni, da je treba za dobre fotografije zgodaj vstati, vmes si ogledujeva znamenitosti, zvečer urejava fotografije, to je tak delavni dopust," je zaupala Katarina, ki si bo po potepanju po Hrvaški odpočila doma, avgusta pa bo svojim sledilcem predstavila še nastanitve v Sloveniji, pravi, da se hoteli kar sami obračajo nanjo: "Avgusta naju čaka Rogaška Slatina, Bled, pa tudi kakšen glamping, saj so mi zelo všeč." 

Iva Krajnc in Aljoša Bagola: Družinsko v Grčijo

Igralka Iva Krajnc in oglaševalski guru Aljoša Bagola, ki je pred poletjem po dveh desetletjih prepustil mesto kreativnega direktorja v agenciji Pristop in se podal na samostojno predavateljsko in pisateljsko pot, skupaj s hčerko trenutno dopustujeta v Grčiji. Na otoku Lefkada, kjer ima družina najet apartma na plaži, Aljoša pa očitno tam dokončuje tudi svojo drugo knjigo. Prva, Kako izgoreti, je hitro postala prodajna uspešnica številka 1. 

Rebeka Dremelj: Raj trenutno žal odpade

Rebeka Dremelj z družino že nekaj let zapored dopustuje v rajskem letovišču na Maldivih. Pravi, da so tam že stalni gostje in da so zato deležni izjemnega gostoljubja, ki pa so se mu letos zaradi trenutne situacije odpovedali. Njena starejša hči je z babico in dedkom tako nekaj dni že preživela na Hrvaškem, kjer so se ji za konec tedna pridružili tudi Rebeka s soprogom in mlajšo hčerko.

 

Lorella Felgo: Načrtov letos ne dela

"Nič še ne vemo, zato se raje prepustimo, ker je zaradi trenutne situacije težko načrtovati. Ostajam optimistična, a Amerika, kakor sem rada šla vsako poletje, je trenutno neizvedljiva. Karkoli bo, bo v redu, tudi če v Sloveniji. Tudi do hrvaške Istre imamo blizu, ker živimo blizu meje, nikoli pa nisem hodila v Dalmacijo. Nekoč bi rada šla, a ne letos," pa o spremenjenih počitniških načrtih pravi Lorella Flego. 

Jernej Tozon: Tradiciji se ni odpovedal

Čuk Jernej Tozon se s štirimi prijatelji, med njimi je tudi priljubljeni glasbenik Aleš Bartol, vsako leto odpravi na jadranje ob hrvaški obali in temu je zvest ostal tudi letos, še preden so se na Hrvaškem razmere z virusom začele zaostrovati. 

Komentarjev 2
  • fiston 17:39 18.julij 2020.

    No te sirotinje so najbolj jamrale, kako ne bodo mogle preživeti zaradi izpada dohodkov zaradi korone. Samo jim je korona očitno naredila drug problem, ko ne morejo denarja zapravljati kot so želeli, ne pa da bi jim ga manjkalo.

  • sam1 13:07 18.julij 2020.

    Prav smilijo se mi ti "znani Slovenci".....

Sorodne novice