Magazin > VIP
59451 ogledov

Znana Slovenka za sinovo praznovanje najela apartmajsko naselje!

Bojana Ksela
1/6
Instagram
Ko gre za sina, ne varčuje ...

Nekdanja televizijska novinarka Bojana Ksela Rose in žena znanega televizijskega producenta Donalda Roseja, ki je danes uspešna spletna vplivnica, je očitno prava kraljica zabav. Za sinovo otroško rojstno dnevno zabavo je namreč najela čisto novo apartmajsko naselje na Pohorju, kjer se gostje niso le zabavali, ampak tudi prespali. Ker mali Dan očitno obožuje dinozavre, je bila to rdeča nit zabave, na kateri ni manjkal niti čarovnik in napihljivi grad v obliki dinozavra.

Dan je v objemu gozda praznoval svoj peti rojstni dan, ki ga je obeležil kar z dvema tortama. Otroci so se zabavali tudi z iskanjem skritega zaklada oziroma dinozavrovih jajc, dan po zabavi pa so si krajšali s sprehodom v hrib. Fotografije prekrasne gozdne zabave si oglejte v galeriji, je prava paša za oči ... 

Komentarjev 11
  • Laznivi 09:06 21.september 2020.

    Spletna uplivnica 🤣🤣🤣 ,hud poklic ,cloveska rasa ne prezivi brez njih. 8 miliard nas tepta to zemljo ....

  • Laznivi 12:55 01.september 2020.

    Ja to so posebni otroci ,kar dve torti ,celo naselje za 5 let....kaj sele bo ko jih bo 18 ??? Ubogi starsi ki dozivljajo zivljenje kot muko in stalno samodokazovanje ,res se mi smilijo ,nekateri se s pomocjo intenzivnih psiho ...prikaži več terapij tega oklepa resijo ampak le redki.

  • Majazmaja 09:42 01.september 2020.

    Znana Slovenka? Še nikoli nisem slišala zanjo. Vplivnica? Na koga pa lahko vpliva, če še zabave za lastnega sina ni sposobna sama organizirati in mora za to najeti celo vojsko ljudi?

Sorodne novice