Magazin > VIP
5392 ogledov

Meghan praznovala: Toliko je stala zabava, čestitke z dvora skromne

meghan markle, princ harry Profimedia
Morda sta se odrekla kraljevi družini, ne pa tudi razkošju ...

Vojvodinja Suseška Meghan Markle je včeraj praznovala 39-i rojstni dan. Harry in Meghan trenutno živita v ZDA, zaradi pandemije sta zadnje štiri mesece preživela v razkošnem dvorcu na Beverly Hillsu v Los Angelesu. Po poročanju avstrijske revije Krone naj bi Meghan tridnevni rojstnodnevni maraton praznovala v Montecitu, v okrožju Santa Barbara, in za praznovanje porabila debelih 200 tisoč dolarjev. Ameriški mediji pa pišejo, da je vojvodinja povabila manjšo skupino prijateljev, s katerimi se je družila na prostem, vsi naj bi se predhodno testirali na koronavirus, saj je bila Meghan na prvem mestu predvsem varnost gostov.

Na njen rojstni dan so se spomnili tudi priženjeni sorodniki iz britanskega dvora. Čeprav so se njihovi odnosi, odkar sta Meg in Harry izstopila iz kraljeve družine, ohladili, na čestitke vseeno niso pozabili, vsaj tiste spletne. Kraljica Elizabeta, princ Charles in vojvodinja Camilla ter princ Willilam in vojvodinja Kate Middleton so ji vsak na svojem uradnem Instagram profilu zaželeli vse najboljše. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wishing a very happy birthday to The Duchess of Sussex today! 🎂🎈

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday to The Duchess of Sussex! 🎈 📸 PA

A post shared by Clarence House (@clarencehouse) on

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice