Magazin > VIP
3746 ogledov

Meghan prijateljici obrnila hrbet, tako se ji bo ta maščevala

Jessica Mulroney Profimedia
Vojvodinji to ne bo všeč.
Meghan Markle in stilistka Jessica Mulroney sta se spoznali v Kanadi, kjer je igralka snemala serijo Nepremagljivi dvojec. Poslovno sodelovanje se je razvilo v tesno prijateljstvo. Meghan je Jessici zaupala celo sina, ko se je morala s Harryjem za nekaj dni vrniti na Otok.
meghan markle Magazin Meghan Markle prijateljičini karieri zadala smrtni udarec
A prijateljstva je sedaj konec. Vojvodinja naj bi Jessici, po javnem sporu s temnopolto blogerko Sasho Exeter, obrnila hrbet. Stilistka je izgubila svojo oddajo in več strank. Upala je, da ji bo slavna prijateljica priskočila na pomoč, a Meghan se v škandal ni vpletala.

"Jessica je Meghan ves čas klicala. Klicala je tudi skupne prijatelje, naj ji pomagajo pokrpati odnos z vojvodinjo. Zelo je žalostna, da ji je Meghan obrnila hrbet, ko jo je najbolj potrebovala,“ je povedal vir in dodal: "Prijatelji so Jessici povedali, naj si ne dela lažnega upanja. Ko Meghan nekoga odreže iz svojega življenja, ga odreže za vse čase – tako kot je to storila s svojo družino.“

Ko je Jessica spoznala, da to očitno drži, se je odločila, da o Meghan, ki ima menda občutek, da se želi Jessica okoristiti na njen račun, napiše knjigo.

Jessica se na govorice ni odzvala, je pa njen mož na Twitterju delil članek Daily Mail, ki govori o njunem sporu, in pod njega zapisal, da informacije ne držijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.