Magazin > VIP
10605 ogledov

Meghan Markle prijateljičini karieri zadala smrtni udarec

Jessica Mulroney Profimedia
Vojvodinjo obtožila, da je uničila njeno kariero.

Stilistka Jessica Mulroney, ki je Meghan Markle svetovala, še preden je vojvodinja zaslovela s serijo Nepremagljivi dvojec, je povzročila škandal. Temnopolti blogerki, Sashi Exeter, je namreč zagrozila, da bo uničila njeno kariero ter jo vprašala: "Res misliš, da tvoj glas kaj šteje?“ 

Kaj se je zgodilo? Exeter je svoje sledilce spodbudila, naj podprejo gibanje, ki se bori za pravice temnopoltih, kar je Jessica razumela kot napad nanjo, saj se je na svojem Instagram profilu izogibala tej temi in je raje promovirala novi šov, četudi je mama njene najboljše prijateljice Meghan temnopolta.

Meghan se na napade na svojo prijateljico ni odzvala, četudi je Jessica upala, da ji bo stopila v bran. Vojvodinja naj bi ji zamerila, ker je v svojem opravičilu omenila njuno prijateljstvo. Več o tem najdete TUKAJ.

Meghan je po besedah vira, ki je spregovoril za Daily Mail, prepričana, da o človeku marsikaj povedo tudi ljudje, s katerimi se druži. "Zaradi tega ne more biti več v stikih z Jessico, vsaj ne javno. Narediti mora vse, kar je v njeni moči, da zavaruje svoj sloves.“

Jessica je Meghanina odločitev šokirala. "Njena ekipa je dala jasno vedeti, da ima Jessica občutek, da jo je Meghan pustila na cedilu. Boji se, da jo je za vse čase izbrisala iz svojega življenja,“ je vir povedal The Sun. 

Jessica naj bi bila na robu obupa in popolnoma strta. Izgubila je veliko kariernih priložnosti, med drugim tudi oddajo na CTV.
Meghan naj bi se sicer začela od Jessica umikati že pred škandalom, saj je imela občutek, da želi služiti na njen račun. "Jessica je izgubila ogromno blagovnih znamk, ki so z njo sodelovale zaradi njenega prijateljstva z Meghan,“ je še povedal vir.

Si že del Joongle?

Komentarjev 1
  • Ender3 11:27 09.julij 2020.

    Kaka udarna tema, vredna pozornosti, a zgolj za rumeni tisk.