Magazin > VIP
3649 ogledov

Konec prijateljstva: To je Meghan Markle najbolj zamerila najboljši prijateljici

meghan markle, jessica mulroney Profimedia
Ni ji zamerila spora z blogerko, ampak …

Kot smo poročali, je bila najboljša prijateljica Meghan Markle vpletena v škandal, zaradi česar je Jessica Mulroney ostala celo brez dela na televiziji in nekaterih strank. 

Temnopolti blogerki, Sashi Exeter, je Jessica namreč zagrozila, da bo uničila njeno kariero ter jo vprašala: "Res misliš, da tvoj glas kaj šteje?“ 

meghan markle, princ harry Magazin Harry in Meghan: Dvor se pripravlja na najhujše

Kaj se je zgodilo? Exeter je svoje sledilce spodbudila, naj podprejo gibanje, ki se bori za pravice temnopoltih, kar je Jessica razumela kot napad nanjo, saj se je na svojem Instagram profilu izogibala tej temi in je raje promovirala novi šov, četudi je mama njene najboljše prijateljice Meghan temnopolta.

Jessica se je za svoje obnašanje pozneje opravičila in ravno zaradi tega opravičila je Meghan končala njuno prijateljstvo, poroča Us Weekly.

Jessica je Sashi obljubila, da se bo še naprej "izobraževala in poslušala, kako lahko s svojimi privilegiji pomaga glasu temnopoltim“. Dejala je tudi, da je nad sabo še toliko bolj razočarana, ker "je z dobro prijateljico doživela zelo javno in osebno izkušnjo, med katero je bilo vprašanje rase zelo prisotno“. 

Meghan je ta stavek menda močno ujezil, ker v ta škandal ni želela biti vpletena. "To je bilo za Meghan žaljivo. Zanjo je prijateljstva konec,“ je povedal vir.

Odnos med Jessico in vojvodinjo se je sicer ohladil že pred to dramo. "Seveda Meghan podpira Jessico, tako kot vse ljudi, ki jih šteje med svoje prijatelje. Je pa razočarana, ker je Jessica prijateljstvo izrabila, da je dobila medijsko pozornost.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.