Magazin > VIP
19196 ogledov

Vir o Meghan in Harryju: Takšno je stanje v njunem zakonu

meghan markle, princ harry Profimedia
Selitev ima grenak priokus.

Harry in Meghan sta si življenje daleč stran od dvora in kraljevih obveznosti zagotovo predstavljala povsem drugače … Iz Kanade sta se preselila v ZDA, kjer pa svojih velikih načrtov zaradi koronavirusa še nista začela uresničevati. Meghan mora počakati, da Hollywood spet zažene kamere, Harry pa naj bi se po zadnjih podatkih počutil precej izgubljenega ... Je to vplivalo na njun zakon?

Vir je Entertainment Tonight razkril, da njuna zveza še nikoli ni bila tako močna, četudi je imela selitev v Ameriko grenak priokus. "Ironično je, da je bila Meghan v Veliki Britaniji tako nesrečna, ker se je počutila izolirano in je pogrešala prijatelje. Sedaj se je vrnila v ZDA in je tudi izolirana in ne more vdeti svojih prijateljev,“ je dejal vir in še razkril, da je bil kraljevi par najbolj srečen v Kanadi, ko še nihče ni vedel, kam sta se "skrila“ in sta se lahko prosto gibala v javnosti in se dobivala z znanci. 

Par sicer poskuša iz trenutne situacije potegniti največ, kar lahko. "Njuna zveza še nikoli ni bila tako močna. Pravi blagoslov je, da sta imela toliko stvari, s katerimi sta se zamotila, in drugih odgovornosti.“ Med drugim sta karanteno izkoristila za premislek o projektih, s katerimi se želita ukvarjati.

Kljub incidentu z dronom, ki je letel nad njunim novim domom, je par prepričan, da bosta v ZDA lahko živela svobodneje in da bosta imela več nadzora nad svojim življenjem. 

Meghan naj bi se zaradi negativnih izkušenj z mediji sedaj sicer kar malo preveč obremenjevala s podrobnostmi. Upa tudi, da ji bodo paparaci sedaj manj za petami kot prej, a vir, s katerim se je pogovarjal Entertainment Tonight, meni, da jo verjetno čaka negativno presenečenje in da britanski mediji kljub selitvi niso izgubili zanimanja zanjo.

Komentarjev 2
  • Ender3 16:50 16.junij 2020.

    Avtor, koga to zanima, kaj nimaš, kaj bolj koristnega,branega, za pisat👎👎🖕