Magazin > VIP
41725 ogledov

Harry in Meghan: Dvor se pripravlja na najhujše

meghan markle, princ harry Profimedia
Dvor ne pride do miru.

Ko se je dvor po šoku, da Harry in Meghan ne želita veš opravljati nalog v imenu monarhije, malce opomogel, je sledil nov udarec. Zakonca Sussex bosta s pomočjo dveh novinarjev, Omida Scobieja in Carolyn Durand, izdala knjigo Finding Freedom.

Dvoru se zaradi razkritji, ki jih napovedujejo, menda že tresejo kolena. Poznavalec kronanih glav, Russell Myers, je za ITV povedal, da so se kraljevi svetovalci že sestali, "da bi se pripravili na najhujše“. Za kakšne priprave točno gre, pa ni razkril.

Dvor se menda najbolj boji zelo enostranskih predstavitev dogajanja za zidovi kraljeve palače, ki bi lahko na nekatere člane družine vrgle slabo luč. Še zlasti menda trepetajo pred opisom odnosa med bratoma, Harryjem in Williamom. Kot je znano že dalj časa, si nista več tako blizu kot nekoč. To je Harry tudi priznal. Knjiga bi lahko Williama potisnila v položaj, ki bi monarhiji lahko škodila. "Dvor skrbi, kako bo William predstavljen,“ je še povedal Myers. Do kraljice naj bi prišle namreč govorice, da bo bodoči kralj v knjigi opisan kot „antipatična in brezčutna“ oseba. 

Monarhija se boji novega škandala. Myers situacijo primerja celo z Dianinim velikim intervjujem leta 1995, ki je dvor spravil v izjemno neprijeten položaj. Lady Di je takrat potrdila, da jo je mož varal.

Komentarjev 3
  • kapibara1 18:28 25.junij 2020.

    Že pred časom napovedal, da bode zaradi tote fillmske putane, Dvor še glava bolele..

  • darja32 16:38 25.junij 2020.

    Dol s paraziti!

  • Snežinko 09:53 25.junij 2020.

    Ma ne? Da se jim očitno (končno) obeta prehod iz pravljice srednjega veka v današnjo realnost? Nemogoče...