Magazin > VIP
33212 ogledov

Meghan besna na Harryja

meghan markle, princ harry Profimedia
Prva kriza v raju?

Nad vilo družine Sussex se menda zgrinjajo temni oblaki. Po poročanju Woman's Day naj bi bila Meghan besna, da se njen soprog tako dobro razume s pevko Adele, ki je sedaj njuna soseda, in s katero menda pogosto popiva, medtem ko Meghan ždi doma in skrbi za njunega sina.

"Meghan se je močno trudila, da bi Harryja spremenila v vegana, ki prisega na zelene sokov. In potem pride Adele, ki živi pet minut stran, in mu ponudi prost dostop do svojega bara,“ je povedal vir in dodal: "Ob njej je zapadel v stare navade. Ne moreš si pomagati – ima krasen smisel za humor in obožuje pijačo. S takšnimi ljudmi se je nekoč Harry zelo rad družil.“

Meghan pa ni jezna le zaradi Harryjeve nove prijateljice, ampak tudi namigovanj, da je možu oprala možgane. "Prej je Hollywood označil za kult, sedaj pa sledi ženinim hipijevskim verovanjem, se obdaja s kristali ter z njo zjutraj prepeva mantre,“ pa je povedal neki drugi vir, ki tudi pravi, da je Harry sedaj drug človek. 

 
Komentarjev 4
 • Avatar Oanstella
  Oanstella 01:49 12.julij 2020.

  Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.XXdate.pw

 • jjjaaannneeezzz 15:41 11.julij 2020.

  Mesto filma je pokvarjeno, izmaličeno in le najboljši ne podležejo. Harry je pa itak veseljak in se bo tam, v tem smislu, dobro znašel.

 • Frice 14:26 11.julij 2020.

  Besen bi moral biti Harry nanjo.