Magazin > VIP
8465 ogledov

Vojvodinja Meghan: Kraljico so njene obtožbe prizadele

meghan markle, princ harry Profimedia
To očita Firmi.

Meghan Markle in princ Harry tožita The Mail on Sunday, ker so objavili del vojvodinjinega pisma očetu. Iz sodnih dokumentov, ki so jih objavili, je razvidno, da Meghan dvoru očita, da je med nosečnostjo niso obvarovali pred neprijetnimi članki. Kot članica kraljeve družine se namreč na govorice ni smela odzvati.

V dokumentih še piše, da je Meghan postala "tarča številnih lažnih in škodljivih člankov, kar je povzročilo velik čustven stres in škodilo njenemu duševnemu zdravju“.

Strokovnjak za kronane glave, Russell Myers, je za Good Morning Britain povedal, da so njene besede zagotovo prizadele starejše člane monarhije. Še zlasti kraljico, s katero se je Meghan odlično razumela in ki je po odločitvi, da s Harryjem ne želita več služiti kroni, povedala, da bosta za vse čase ostala del njene družine in da ju podpira. Myers pravi, da je pregledal kraljičine pretekle izjave o vnukovi družini, ki so bile vedno zelo srčne. "Omenja družino in kako so Meghan vzljubili in kako dober vtis je naredila nanjo. Zato bodo trditve, da je med nosečnostjo niso obvarovali, razburile kraljico, Philipa, Charlesa, Kate in Williama,“ je povedal poznavalec razmer.

Dvoru gredo v nos tudi knjige, ki so, nekatere pa še bodo, prišle še letos na prodajne police in ki naj bi razkrivale, kaj se zares dogaja za debelimi zidovi palače. Najbolj se modrokrvneži menda bojijo knjige Finding Freedom: Harry and Meghan, ki ju avtorja Omid Scobie in Carolyn Durand pišeta z blagoslovom nekdanjega kraljevega para.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.