Magazin > VIP
10250 ogledov

Je ta stavek dokaz, da so Meghan Markle ujeli na laži?

meghan markle Profimedia
Najnovejša biografija dviguje veliko prahu …

Nova knjiga o življenju Meghan Markle in princa Harryja je še vedno vroča tema. Čeprav je slavni par medijem preko svoje ekipe že sporočil, da pri ustvarjanju biografije Finding freedom nista sodelovala, jima mnogi tega ne verjamejo. 

"Vojvoda in vojvodinja Suseška nista bila vpletena v soavtorstvo knjige Iskanje svobode in nista soavtorja. Knjiga temelji na izkušnjah avtorjev kot kraljevih dopisovalcev in na njihovem neodvisnem poročanju," so zapisali v izjavi.

Medtem ko številni predvidevajo, da sta Meghan in Harry z avtorji knjige vseeno sodelovala preko prijateljev in svojega osebja, pa je en stavek iz knjige sprožil ugibanja, ali gre za izjave, ki jih je avtorjem podala kar Meghan sama. Avtorji biografije namreč trdijo, da sta navedbe potrdila dva vira. 

Eden izmed virov v knjigi pravi: "Harry je vedel, da je Meghan prava zanj. Njuna ljubezen je bila prava in občutki iskreni. Vse ostalo je šund." Je to torej stavek, ki dokaz, da je Meghan izdala kraljevo družino? To naj bi namreč dokazoval tudi njen intervju iz leta 2017 za revijo Vanity Fair, kjer je Meghan uporabila popolnoma enako frazo. "Ljudje okoli mene mi pomagajo, da vem, kdo sem. Vse ostalo je šund,“ je izjavila leta 2017. Zaradi te in podobnih fraz številni verjamejo, da sta Harry in Meghan sodelovala pri biografiji, ki kraljevi družini dviguje pritisk.  

"V tej knjigi je veliko blatenja. Ne zdi se mi, da bo komu v kraljevi družini to prijetno brati. Umazano perilo so vrgli v javnost. Ne vem, zakaj so mislili, da je to dobra ideja. Trdita, da nista sodelovala pri temu. No, to je težko verjeti," je povedal kraljevi dopisnik časopisa Mirror, Russell Myers.

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro.
 

Komentarjev 1
  • Avatar Lattitessa
    Lattitessa 00:46 29.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

Sorodne novice