Magazin > VIP
1316 ogledov

To je moralo boleti: Harryja vojni junak označil za "totalnega bedaka"

princ harry Profimedia
Nad vojvodo je zelo razočaran.

Vojni junak, nekdanji narednik Trevor Coult, za princa Harryja ne najde več lepih besed, četudi je vojvoda že pred časom podprl njegovo kampanjo za pomoč vojakom, ki trpijo za post-travmatsko motnjo.

Coult mu med drugim očita, da je pozabil na veterane, ki trpijo za duševnimi in telesnimi ranami. Pravi, tudi, da se Harry obnaša kot "totalni bedak“, ko pravi, da bi se morale države Commonwealtha soočiti s svojo "neprijetno zgodovino“. To še ni vse. Coult tudi meni, da je Harry „patetičen“, ker podpira kritike na račun ragbijske himne Swing Low, Sweet Chariot, ki jo je napisal nekdanji suženj Wallace Wallis. Kot pravi ragbijska zveza, bodo preučili njen zgodovinski kontekst. 

"Harry se je zaobljubil, da se bo do konca življenja boril za nas veterane. Ob prvi težavici pa nam je obrnil hrbet,“ je povedal veteran, ki je bil zelo razočaran nad Harryjevim komentarjem o državah Commonwealtha, katerih glava je njegova babica. "Spremenil se je v totalnega bedaka. Njegovi komentarji so nagnusni. Vesel sem, da je zapustil Veliko Britanijo. Veliko vojakov britanske vojske prihaja iz Commonwealtha. Borili so se ob Harryju in tega bi se moral spominjati. Pravi, da želi mir, a se ves čas javlja preko video posnetkov. Ne moreš imeti vsega. Išče pozornost, a vsakič, ko se oglasi, izgublja podporo.“

Glede pesmi, okoli katere se sedaj nenadoma krešejo mnenja, pa Coult pravi: "Ta napad na pesem je patetičen. Zaradi njegovega obnašanja nam je slabo,“ je dejal.

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.