Magazin > VIP
1651 ogledov

Paparaci z dronom nad Archieja, Megan in Harry že vložila tožbo

princ harry, meghan markle Profimedia
Očitno tudi v Los Angelesu nimata miru.

Princ Harry in Meghan Markle sta marca izstopila iz kraljeve družine in se sprva preselila v Kanado, nato pa v Los Angeles, da bi tam s sinom  živela bolj zasebno življenje, stran od oči javnosti. A očitno so tamkajšnji paparaci še bolj "krvoločni" kot britanski. Med karanteno naj bi eden izmed njih nad posestvo, kjer danes živi družina, poslal dron in na ta način želel pridobiti  fotografije njunega 14-mesečnega sina Archieja. Par je zaradi vdora v zasebnost včeraj v Los Angelesu že vložil tožbo.

Njun odvetnik Michael Kump je v izjavi povedal: "Vsakemu posamezniku in družini je v Kaliforniji z zakonom dodeljena pravica do zasebnosti v lastnem domu. Nobeni droni, helikopterji ali teleskopski objektivi ne morejo vzeti te pravice." Kot še piše v tožbi, Harryja in Meghan v Los Angelesu neprestano nadlegujejo paparaci, ki jima sledijo do doma, pogosto jih preletavajo helikopterji, redno pa se dogaja celo to, da jim v varnostne ograje izrezujejo luknje. 

To za Meghan ni prva vložena tožba. Na Otoku se je s pravnimi sredstvi lotila tudi tabloida Mail on Sunday in Mail Online, ki ju toži zaradi vdora v zasebnost in avtorskih pravic, saj sta objavila vsebino zasebnega pisma, ki ga je Meghan poslala svojemu očetu. 

Komentarjev 1
  • Ender3 11:37 24.julij 2020.

    Bedno je, kar vstrajno pišete😠😟😖😕

Sorodne novice