Magazin > VIP
17477 ogledov

Zaradi te verižice si je Meghan že takoj nakopala jezo dvora

princ harry, meghan markle Profimedia
Meghan Markle se je že takoj zamerila dvoru.

Britanski dvor že nekaj časa trepeta zaradi razkritij, ki jih obljubljajo avtorji knjig o Harryju in Meghan, ki so še, nekatere pa še bodo, kmalu prišle na prodajne police. 

Vsak bralcem obljublja svoje ekskluzivne informacije o paru, ki je zbežal iz palače, vsi pa se strinjajo, da je bil odnos med Meghan in kraljevo družino že od samega začetka zelo napet.

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Knjiga Finding Freedom, ki bo kmalu izšla, tako razkriva, da se je igralka dvoru zamerila že pred zaroko. Pokritizirali so namreč njeno verižico, s katero je svetu razkrila, da govorice, da sta s princem par, držijo. 

Ko dvor njune romance še ni potrdil, je Meghan namreč nosila verižico, na kateri sta bili črki M in H. "Razložili so ji, da takšen nakit spodbuja dodatno zanimanje paparacev in podžiga govorice,“ pišeta avtorja omenjene knjige Omid Scobie in Carolyn Durand.

Po kraljevi kritiki naj bi bila Meghan zelo čustvena. "Čeprav je vedela, da je bil ta klic dobronameren, se ji je situacija zdela nadvse nenavadna. Da jo je poklical nekdo iz pisarne njenega partnerja, da bi ji povedal, kakšen nakit sme nositi in da se fotografom ne sme nasmejati ...“ piše v knjigi.

"Kot da sem jaz kriva za te fotografije in da provociram. Ne vem, kaj naj rečem. Še včeraj mi je bilo rečeno, da sem na posnetkih, na katerih ignoriram paparace, videti grozno,“ pa naj bi Meghan po klicu potožila prijateljem.

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 2
  • Ender3 14:08 02.avgust 2020.

    Dvorski norčki, ki jih morate stalno omenjati. Bedno početje !

  • kapibara1 12:35 02.avgust 2020.

    Moje napovedane rabote, s toto počepuho filmsko, so se šele začele... in še nakaj čsa bodo