Magazin > VIP
3917 ogledov

Punca, ki jo je princ Harry močno želel nazaj, se je poročila

princ harry Profimedia
Princ ni bil povabljen ...

Cressida Bonas, dekle s katero je bil princ Harry v zvezi pred Meghan Markle, se je na skrivaj poročila, pišejo britanski mediji. Srčni izbranec svetlolase manekenke prav tako kot njen modrokrvni bivši sliši na ime Harry, Harry Wentworth Stanley. Lepotica in nepremičninski agent sta se zaradi koronavirusa poročila na zelo intimnem obredu, v krogu najbližjih. Veselo novico je razkril njen brat Jacobi, ki je na Instagramu objavil fotografijo mladoporočencev, ki jezdita in jima posvetil čudovito sporočilo: "Gospod in gospa. Moja mlajša jezdi v svojo prelepo prihodnost z njenim Harryjem."

Cressida Bonas | Avtor: Instagram Instagram

Glede na to, da je bila Cressida gostja na poroki princa Harryja in vojvodinje Meghan Markle, so britanski mediji ob njeni zaroki, ki se je zgodila lansko leto, predvidevali, da se bo Harry prav tako udeležil njene, a je bila njena poroka zaradi koronavirusa le v ožjem krogu. Očitno pa sta z bivšo le ostala v prijateljskih odnosih, čeprav je bil njun razhod grenak. Velika Britanija je takrat ugibala, zakaj sta se golobčka razšla. Nekateri mediji so pisali, da je bila Cressida prenaporna, drugi pa so trdili, da je zvezo končala manekenka, ker so jo pravila dvora utesnjevala. Kakorkoli že, Harry naj bi si Cressy takrat želel nazaj in jo vsak dan bombardiral s kratkimi sporočili ter prosil za zmenek. Na dan ji je menda poslal približno 15 sporočil.

cressida bonas | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Komentarjev 1
  • Majazmaja 13:06 29.julij 2020.

    AHF, Google je slabo prevedel, Vi pa ste v osnovni šoli sedeli na ušesih, dlje pa glede na slog pisanja niste pridrsali. ''Moja mlajša jezdi v svojo prelepo prihodnost z njenim Harryjem." Pravilno je ''Moja mlajša jezdi v svojo prelepo ...prikaži več prihodnost S SVOJIM Harryjem."

Sorodne novice