Magazin > VIP
30511 ogledov

Znana novinarka skočila v zakonski jarem z mistrom Slovenije

Žan Cvet Instagram
Kako lep par!

Novinarka oddaje Svet na Kanalu A Tjaša Petrič je večno zvestobo obljubila mistru Slovenije 2011 Žanu Cvetu in svojemu priimku dodala še Žanovega. Parček se je po dolgoletni zvezi zaročil lansko leto, poročila pa sta se na enemu izmed najlepših vrtov v Sloveniji, Campum Florum.

Tjaša je za spletni portal 24ur povedala, da je bilo zaradi koronavirusa vse okoli poroke negotovo, a da sta nato v lastni režiji le uspela organizirati lep in intimen obred. "To  je bil preizkus živcev. Z vseh strani je bilo tudi milijon vprašanj, ali bova prestavila na naslednje leto, ampak kdo nama pa lahko zatrdi, da naslednje leto ne  bomo imeli enake situacije, če še iz tedna v teden ne vemo, kako bo virus spreminjal naš vsakdan,"  je za omenjeni spletni portal razkrila novinarka. 

Mladoporočenca sta na medeni teden odpotovala v Grčijo, Tjaša pa je ta teden praznovala tudi osebni praznik, 31-i rojstni dan. Čestitke!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vedno v dobrih rokah👏🏽🙌🏽👊🏽 @matic_kremzar_photo @campumflorum #ljubljanicacrew

A post shared by zancvet (@zancvet) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Drugačen po naravi 👌🏽 #couple #weddingrings #meher #boomerang #ig #fb #brb #💕

A post shared by zancvet (@zancvet) on

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice