Magazin > VIP
8097 ogledov

Kaj se dogaja z nekdanjo misico Tino Gaber?

Tina Gaber Osebni arhiv
Lepotica je tik pred velikim življenjskim dogodkom ...

Leta 2008 so jo okronali za miss Hawaiian tropic Slovenije, rumene medije je pred leti polnila tudi s prijateljevanjem z nekdanjim ministrom Patrikom Vlašičem in pevcem Janom Plestenjakom, danes pa lepotica živi v Monaku in je tik pred poroko. 

"Že nekaj časa sem v resni vezi, ki sva jo prejšnjo jesen okronala z zaroko," nam je zaupala Tina Gaber, ki še vedno dela kot lobistka: "Še vedno delam kot lobistka, sem si pa sedaj, ko nas je situacija prisilila, da življenjski tempo prestavimo v najnižjo prestavo, vzela čas zase in moram reči, da izredno uživam. Poletje bom preživela na različnih koncih sredozemske obale, sedaj delno živim v Monaku, veliko se bom ukvarjala s športom in lomastila po jadranskih otokih, hkrati pa se bom končno posvetila projektom, ki mi osebno največ pomenijo. Konec poletja me tudi na osebnem področju čaka vesel dogodek, čigar priprava mi sedaj jemlje največ časa."

Tina pa je tudi še vedno velika zagovornica za pravice živali, za katere se goreče zavzema. "Vedno se bom, če bom le lahko, borila za pravico. Za boljši jutri. Za tiste, ki jih nihče ne sliši. Sama nisem popolna, me pa, če skušam biti boljša, kot sem bila včeraj, to navda z neko energijo, ki me izredno osrečuje. Takrat se počutim živo. In kot sem pred kratkim omenila v nekem intervjuju, ko so me vprašali "kaj me najbolj razjezi" - menim, da me zares najbolj razjezi ignoranca ljudi. Ker sem sama oseba z zelo intenzivnimi čustvi, mi brezbiržni »fikusi« okoli mene res velikokrat poženejo kri po žilah. Njihov »fikusizem« zagovarja dejstvo, da če zanikamo, da nek problem obstaja in si zatiskamo oči, potem težave ni in ni potrebno narediti nič. Sploh če so žrtve sistema skrite očem. Zato se moramo boriti za tiste, ki jih noben ne sliši. Morda je to pretepena sodelavka Ančka, pozabljen pes za sosedovo hišo ali pa vaše zdravje," meni Tina.

Kjub temu da je temnolasa lepotica lepotne lente osvajala že pred dvanajstimi leti, pa še vedno uspešno vzdržuje svoj seksi stas, zahvala gre predvsem zdavi prehrani, športu in dobri volji. "Kot prvo, vsaj po mojem mnenju, jem zelo zdravo. Sploh sedaj, ko smo bili veliko doma, sem neprestano kuhala in jedlo prvovrstno hrano. S tem ne mislim na mikimoto sušije na posteljici od afriške zlatolistne palme, ampak resnično "fancy" jedi - tiste, ki pokajo po šivih  od vitaminov, mineralov in hranljivosti. Hkrati pa veliko športam in se čim več smejem," še dodaja Gabrova. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice