Magazin > VIP
5983 ogledov

Pamela Anderson: Novi mož jo je zapustil kar preko sporočila

pamela anderson
Po le nekaj dneh zakona ji je poslal to sporočilo …

Pamela Anderson (52) žal res nima sreče v ljubezni. Producent Jon Peters (74), s katerim sta po treh desetletjih obudila romanco in se januarja poročila, jo je zapustil kar preko sms sporočila. Ameriški tabloid US Weekly pa je razkril celo vsebino sporočila.

"Pri 74 sem spoznal, da potrebujem preprosto in mirno življenje, ne pa mednarodne ljubezenske avanture. Mislim, da je najboljša stvar, ki jo lahko narediva, da za nekaj dni odpotujem, ti pa se morda moraš vrniti v Kanado. Svet ve, da sva to storila, sedaj pa mislim, da morava iti vsak svojo pot, upam, da mi lahko oprostiš," je svoji nevesti le nekaj dni po poroki sporočil Jon. 

Mladoporočenca menda še nista uradno legalizirala poročnih papirjev, zato razveza naj ne bi bila težavna. Pamela je sicer že pet dni po poroki odpotovala v Kanado, kjer ima hišo, Jon pa je povedal, da sta imela prelep ljubezenski obred, a da ga zakon "plaši". Za igralko je to že peti propadli zakon. 

Pamela Anderson to je srečnež Magazin Pamela Anderson že petič pred oltar!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice